Ďalší deň v plážovom raji, na tele ešte menej látky! Stačilo to britskej kráske?

Plážová sezóna v Miami je v plnom prúde a už niekoľko dní to využíva aj britská rodáčka, modelka a internetová celebrita Louisa Warwick.

23.01.2021 00:00
debata (3)
Britská modelka Louisa Warwick na pláži v Miami... Foto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia
585214665 Britská modelka Louisa Warwick na pláži v Miami Beach na Floride.

Za posledných pár dní sa hneď dvakrát stala objektom záujmu paparazzov, ktorí obliehajú pobrežie s ambíciou odfotiť nejakú tú hviezdičku. Warwick ich v druhom prípade prekvapila ešte odvážnejšou plavkovou verziou.

Po dvojdielnom modeli bielych plaviek s retro nádychom (a nápadnou podobou s bondovskými bikinami Ursuly Andressovej) stavila na trendové bikiny len s miniatúrnymi trojuholníkmi látky. V momente, keď vyšla z rozbúrených vĺn, stačilo naozaj máličko a bola by priamo na pláži odhalená pred reportérmi.

Britská modelka Louisa Warwick na prvom zábere... Foto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Britská modelka Louisa Warwick na zábere z pláže v Miami. Britská modelka Louisa Warwick na prvom zábere z pláže v Miami.

Šnúrky jej „sexy“ plážového modelu našťastie držali tam, kde mali. Warwick, ktorá vyštudovala športový manažment a odbehla v minulosti dva newyorské maratóny, si to z vody namierila k ležadlu a dlho sa už potom na pláži nezdržala.

Ani ona asi nemá momentálne toho veľa na práci. Mnohé fotenia či projekty súvisiace s módou sú zrušené alebo sa konajú iba v online priestore. Mať možnosť vyraziť si na pláž a len tak zľahka sa hodiť do vĺn a potom lapať bronz však nemusí byť až taká zlá podoba lockdownu, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #modelka #Miami

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...