Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hanychová sa zbalila a išla s obedom za iným mužom! Čo na to jej manžel Dopita?!
Zdielať na

Hanychová sa zbalila a išla s obedom za iným mužom! Čo na to jej manžel Dopita?!

Archívna reportáž

Hanychová sa stihla za pár mesiacov rozísť, aj vydať

Zatiaľ čo na svojho expartnera Jaromíra Soukupa (54) pri ich stretnutí Agáta Hanychová (8) zazerá, pre manžela kamarátky Ornelly Koktovej (30) má len úsmevy a slová chvály. Dokonca aj jej manžel Miroslav Dopita (42) môže Josefovi Koktovi (66) tak trochu závidieť.

​Na svojom instagramovom profile v piatok Agáta Hanychová v živom vysielaní komentovala ako reagoval jej manžel Mirko Dopita na jej provokáciu. "Môj manžel sa ma práve spýtal, čo idem robiť, pretože som vyložila mäso. Chcem ukázať Pepovi Koktovi, že som kúpila pravú sviečkovú, ktorú idem prešpikovať a naložiť. Pretože v sobotu nevarím tebe, ale rodine Ornelly," odpovedala zaskočenému manželovi Agáta. "Máš radosť? Tebe som pravú nikdy nekúpila, pretože šetrím," kruto uzemnila svojho zákonitého.

Agáta vyzbrojená poriadne drahým kusom mäsa nasadla do auta a šla ho ukázať manželovi kamarátky Ornelly Koktovej, Pepovi, ktorý má teraz sám na krku ich tri deti. Ako je mnohým známe, Ornella sa rozhodla, že sa zúčastní dobrodružnej reality show, ktorá sa nakrúca v Dominikánskej republike. Deti nechala na starosť manželovi. Zdá sa, že to Pepa zvláda, ale iste by mu nejaká pomoc padla vhod. Ako sa ukázalo, aspoň chvíľku radosti mu dopriala Agáta aj s hotovým obedom, ktorý priviezla.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Luxusný obed, sviečkovú na smotane, uvarila s pomocou dvoch kamarátok, z ktorých je jedna jej asistentkou a zároveň priateľkou jej brata Vincenta Navrátila. Snáď sa napokon aspoň po jednej porcii ušlo aj Mirkovi a deťom. Keď priviezla obed Pepovi a jeho trom deťom, nezabudla ho pochváliť a uznanlivo zhodnotila stav vo vnútri domu, ktorý majú s Ornellou v prenájme. Potom ju Pepa ešte previedol po celom interiéri. "Je to tu nádherné," konštatovala nadšená Hanychová, ktorá zrejme u Koktovcov nebola naposledy.

Najčítanejšie