Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Harryho česká kamarátka prišla so šokujúcim tvrdením! TAKTO je to s jeho súkromím a vzťahom s Meghan!
Zdielať na

Harryho česká kamarátka prišla so šokujúcim tvrdením! TAKTO je to s jeho súkromím a vzťahom s Meghan!

Archívna reportáž

Medzi ženy, na ktoré môžu byť naši českí susedia oprávnene hrdí, patrí zaiste Gabriela Peacock (43), ktorá má otvorené dvere aj na britský kráľovský dvor. V Británii žije už dvadsaťtri rokov, vydala sa tam za Brita, s ktorým má tri deti, ale nezanedbala ani svoju kariéru. Aj keď tam začínala ako modelka, časom uprednostnila náročné štúdium a po jeho ukončení šťastnou náhodou získala prácu v tíme lekára britskej kráľovnej, vďaka čomu sa dostala do kráľovskej rodiny. Zblížila sa najmä s jej mladšími členmi, je blízkou priateľkou princeznej Beatrice, ale dobre pozná aj princa Harryho.

​Okrem krásy dostala Gabriela Peacock, rodáčka z Pardubíc, do vienka aj bystrosť. Záľubu našla v biochémii a vo výžive, ktoré študovala v Británii osem rokov, píše portál Super.cz. Stala sa uznávanou nutričnou terapeutkou, vydala už jednu knihu na túto tému, ktorá sa stala bestsellerom, a druhá vyjde zakrátko. Na jej rady dajú aj členovia britskej monarchie, riadi sa podľa nej najmä princezná Beatrice a princ Harry sa podľa jej rád dával do formy pred jeho sobášom. Spoločne preto trávili veľa času. Gabriela a s ním bola aj počas jeho dovolenky s Meghan na karibskom ostrove Jamajka. Tam ju mala možnosť spoznať trochu bližšie.

V rozhovore pre Superchat sa Gabriela vyjadrila aj k memoárom princa Harryho a má vraj veľké výhrady voči tomu, čo v nich zverejnil. Nevylučuje, že je za tým Meghan. "Moja skúsenosť je taká, že Harry mal vždy rád silné ženy, ktoré mu povedia, čo má robiť so životom, ako pokračovať, a ona je jednou z nich. Nie som si istá, či by mu napadlo napísať knihu o svojej rodine. Ja som ju nečítala a čítať ju nechcem. Odmietam to. Bojkotujem to z princípu," vyjadrila svoju mienku a potvrdila tým solidaritu s britskou kráľovskou rodinou, na ktorej obdivuje, ako sa dokáže so cťou dištancovať od Harryho memoárov a jeho tvrdení tým, že nič nekomentuje. Aj v očiach britskej verejnosti si tak získala rešpekt a podporu. Sussexovci ju, naopak, strácajú.

Harry stráca čoraz viac fanúšikov, aj kredit. Neprestáva chŕliť obvinenia voči svojej rodine, aj v tomto dokumente:

​Princa Harryho si Gabriela obľúbila, o to viac nechápe, čo sa s ním udialo. "Harry bol vždy super mladý chlapec, bola s ním veľká zábava, užíval si život. To, čo sa deje, je hrozné. Všetci máme problémy, ale pranie bielizne na verejnosti je smutné," mieni Peackok, ktorá zároveň prezradila, že Harry prerušil kontakt nielen s jeho rodinou, ale aj kamarátmi v Británii.  "S mnohými kamarátmi je to tak, že sa Harry už s nimi nesmie kamarátiť. Harry je Brit, mal úžasné zázemie, bol tu fakt veľmi obľúbený. Teraz úplne stratil svoju identitu. Čo keby sa chcel niekedy vrátiť!" naznačila jeho možné problémy do budúcnosti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gabriela Peacock (@gabrielapeacock)

Podobne ako mnohí Briti, ani ona zrejme veľmi neverí v dlhú výdrž manželstva s Meghan. Ťažko si je však predstaviť, že by ju a ich deti dokázal niekedy opustiť. Meghan si ho dokázala k sebe pripútať nielen deťmi, podporila ho aj v jeho ambíciách dokázať svoj vplyv na spoločenské dianie vo svete. Ktovie, možno Harry presne to, čo teraz má, aj potreboval.

Najčítanejšie