Slávna princezná Jasněnka v bikinách! 53-ročná herečka vyzerá... Vyrazí vám dych!

Nielen krásny úsmev a čierna hriva sú poznávacím znamením Michaely Kuklovej! Čo poviete na jej postavičku?

20.07.2021 00:00
debata (3)

Česká herečka s uhrančivým pohľadom a krásnym úsmevom, Michaela Kuklová, sa do pamäti televíznych divákov zapísala ako krásna Jasněnka v rozprávke "O princezně Jasněnce a létajícím ševci“, pod ktorú sa režisérsky podpísal Zdeněk Troška v roku 1987. Pred kamery populárnej rozprávky sa vtedy postavila ako 19-ročná…

Čas letí priam neúprosne, ale kráse 53-ročnej čiernovlásky nijako neubližuje. Dokazuje to nielen pred objektívmi fotografov, keď sa objaví na červenom koberci spoločenskej udalosti. Herečka sa dovolenkovými zábermi pochválila aktuálne na svojom Instagrame a fanúšikom doslova vyrazila dych. Ponúkla zábery z pláže, na ktorých pózuje v bikinách. A veru, slávnej Jasněnke je teda čo závidieť. Dvojdielne modré plavky na tele Kuklovej hovorili jasnou rečou – herečka je vo skvelej forme, štíhla postavička je jej poznávacím znamením.

Herečka si vychutnáva život a ako píše, jej cieľom je nerobiť si zbytočné starosti a všetko robiť s láskou a radosťou. Ako ešte upozornila, človek občas musí prežiť aj straty, aby si následne vážil radosti, ktoré často považuje za samozrejmosť.

Kuklová vie, o čom píše… V roku 2020 prezradila, že bojuje s rakovinou prsníka. Tento neľahký boj zvládla na jednotku a môže si tak užívať zaslúžené chvíle pohody aj s jej synom Romanom, ktorý prišiel na svet v roku 2008.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Michaela Kuklová

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...