Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dominika Mirgová vydala tanečnú novinku Wonder Woman z džungle (VIDEO)
dominika mirgová wonder woman
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsLatinoPOPVideo

Dominika Mirgová vydala tanečnú novinku Wonder Woman z džungle (VIDEO)

Dominika Mirgová a novinka Wonder Woman

Speváčka Dominika Mirgová nás pripravuje na očakávaný nový štúdiový album prvou ochutnávkou s názvom Wonder Woman! Song vyšiel včera, 26. marca aj spolu s videoklipom, ktorý si na starosť zobral videoprodukčný tím DSFX Team. Pilotným singlom Dominika otvára svoju novú éru, pričom na Instagrame potvrdila, že album bude venovaný všetkým ženám. Počet skladieb alebo dátum vydania ešte nie je jasný.

Skladba Wonder Woman má spájať všetky ženy, objaviť v nich dravosť, pochopenie a bojovnosť tak, ako som to objavila ja počas prípravy na fight. Mrzí ma, že na Slovensku sú ľudia neprajní, naplnení závisťou, pritom sme tak malá krajina. Keby sa navzájom podporujeme a pomáhame jeden druhému, život by bol krajší. Verím v lepší svet, verím v lepšiu budúcnosť. Denne posielam tieto myšlienky do vesmíru. Vyzývam všetky ženy, poďme to zmeniť,“ píše Dominika na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame