Český slávik Marek Ztracený má novinku Originál a ďalšie skladby v zálohe

Marek Ztracený, najpopulárnejší český spevák súčasnosti a aktuálny Zlatý slávik, napísal šesť nových piesní a rozhodol sa ich fanúšikom predstaviť postupne. Sériu nových nahrávok štartuje vydaním singla Originál.

05.07.2022 16:00
Marek Ztracený Foto:
Český spevák Marek Ztracený má k novinke videoklip a postupne odhalí ďalších päť skladieb.
debata

Nová pesnička má pozitívnu, až tanečnú atmosféru a Marek Ztracený o nej hovorí, že keď ju zložil, nemohol ju mesiac dostať z hlavy. Verí, že bude mať rovnaký efekt na jeho poslucháčov.

Okrem toho sa v týchto dňoch venuje aktuálne prebiehajúcemu Tour de Léto 2, ktoré má osemnásť zastávok a mnoho z nich je už beznádejne vypredaných. Zlatým klincom podujatí sú koncerty Mareka s kapelou, ale diváci sa môžu tešiť aj na jedinečné zážitky a program po celý deň.

„V auguste sa k vám dostane druhá letná pieseň Carpe diem, ktorú som zložil k seriálu Pálava. Na jeseň potom pesnička, ktorú považujem za svoju najlepšiu. Snáď vás táto pieseň prevedie tohtoročným letom a bude vás baviť tak, ako nás baví ju hrať,“ hovorí Marek.

Nela Pociskova Čítajte viac Nela Pocisková má nový duet. Viete s kým spieva o láske, ktorú rozdeľuje vek?

Pieseň Originál produkoval popredný český hudobný producent Dalibor Cidlinský jr. a predstaví sa tu i veľký zbor Maranatha Gospel Choir. Námet na videoklip tentokrát napísal priamo Marek Ztracený. Divákov čaká romantický príbeh s prekvapivým koncom, v ktorom vystúpia napríklad herci Lenka Maurerová a Martin Kraus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Český slávik #Marek Ztracený