A narodí sa nám... tehotná kráska si najprv užila pláž, potom prezradila tajomstvo

Bez pozorného oka by ste si možno ani nevšimli, že je tehotná. Kráska Devon Windsor, ktorá patrila medzi hviezdy reklám výrobcu spodnej bielizne Victoria's Secret, však už odtajnila pohlavie prvého potomka.

19.04.2021 00:00
debata
Modelka Devon Windsor na pláži v Miami so... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
605719900 Modelka Devon Windsor na pláži v Miami so zaobleným bruškom v netradičných plavkách.

Blondínka sa spoločne so svojím manželom Johnnym Barbarom podelili o radostnú správu. Do ich rodiny by už o pár mesiacov mala pribudnúť dcérka. „Neviem sa dočkať byť mamou tohto malého anjelika,“ napísala Windsor k fotografii na sociálnej sieti.

Rodáčka z Missouri je už 18. týždni tehotenstva, no na jej štíhlej postave to ledva postrehnúť. Platilo to aj na pláži v Miami, kde sa objavila pred pár dňami a kde ju sledovali paprazzovia. V čiernych plavkách s výkrojmi po bokoch, ktoré zahaľovali bruško, to pôsobilo akoby sa len dobre najedla.

Plavovláska však patrí medzi tie mladé mamičky, ktoré sa rozhodli, že aj počas priebehu tehotenstva sa nevzdajú zdravého stravovania či cvičenia. Hoci momentálne v modelingovom biznise nie je až tak živo, ako to platilo pred pandémiou covidu, Windsor má vraj plány vrátiť sa do práce hneď, ako to bude možné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa devon windsor (@devwindsor)

Veľmi podobne to urobila aj jej bývalá kolegyňa spod krídiel značky Victoria's Secret – švédska kráska Elsa Hosk. Tá priviedla na svet svoju prvú ratolesť len pred pár týždňami, no už nedávno bola späť pred objektívom a fotila módny editoriál pre magazín.

Dieťa ju sprevádzalo aj na pľaci a Hosk dokonca zverejnila záber, ako ho dojčí počas prestávky medzi jednotlivými zábermi. Na kritiku, ktorej sa vraj dočkala v reakciách od mnohých mužov z internete, reagovala rázne a vyhlásila, že „dojčenie je podľa nej jedna z najprirodze­nejších vecí na svete“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #pláž #Instagram #Devon Windsor

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...