Realme pripravuje smartfón so 108 Mpix fotoaparátom

Prvým smartfónom značky Realme so 108-megapixelovým snímačom by mohla byť novinka série Realme 8.

Čínsky výrobca sa zameriava na cenovo dostupné zariadenia, ktoré ponúkajú aj niektoré prémiové funkcie známe z top modelov konkurencie, napríklad super rýchle 65 W nabíjanie alebo fotoaparát s vysokým rozlíšením. Maximum bolo doteraz 64 megapixelov, napríklad u Realme 7 Pro (základné info).

Teraz Realme na svojich sociálnych sieťach láka na pripravovamú novinku so 108-megapixelovým snímačom. Podobné fotoaparáty s viac než sto megapixelmi nájdeme v prémiových modeloch rôznych výrobcov, napríklad u nás predávaných smartfónoch značky Samsung či Xiaomi. 

Zo zverejnenej upútavky je jasné, že hlavný 108 Mpix fotoaparát bude dopĺňať trojica ďalších objektívov. Zrejme pôjde o klasickú zostavu so širokouhlým, makro a portrétovým fotoaparátom. Prítomnosť teleobjektívu, ako pri Realme X3 SuperZoom (základné info), by bola veľkým, ale príjemným prekvapením. 

Virtuálna udalosť by mala prebehnúť 2. marca so živým vysielaním na globálnej stránke Realme na Facebooku a YouTube. Viac informácií sa dozvieme už čoskoro.

Zdroj: facebook.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu