Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tak táto svadba sa oplatila! TOTO všetko dostali Matušovci zadarmo a luxusné auto ako dar k tomu!
Zdielať na

Tak táto svadba sa oplatila! TOTO všetko dostali Matušovci zadarmo a luxusné auto ako dar k tomu!

Zdroj: instagram/BMaL

Svojho dňa s veľkým D, či skôr s veľkým S ako svadba, sa konečne dočkal aj pár Bohuš Matuš (47) a Lucie Palkaninová (18). Uskutočnil sa ich už dlhšie avizovaný sobáš a Lucie sa navyše práve v ten deň stala aj plnoletou. Celá tá paráda sa konala v rodinnom zábavnom parku za účasti svedkov a neveľkého počtu rodinných príslušníkov ako aj zopár najbližších priateľov.

Motto na svadobnom oznámení novomanželov Matušových bolo veľmi romantické: "Premeníme našu lásku na manželstvo".  To sa podarilo takmer podľa plánu, no veľkú radosť môžu mať aj z toho, že tento žúr ich nestál v podstate nič a ešte si polepšili o poriadne exkluzívne dary, píše portál ahaonline.cz.

Pekný areál rodinného parku, kde sa konala svadba, je zasadený do prírody a lesíka, čo bolo skutočne krásne, žiaľ, počasie nespolupracovalo a tak ostal areál nevyužitý. Samotný obrad sa konal v altánku, nasledujúca hostina spojená so zábavou prebehla vo vnútorných priestoroch budovy v parku. Všetko to poskytol mladomanželom jeho majiteľ zadarmo. Matuš mu tam totiž už neraz spieval počas akcií a iste ešte bude. Začiatok sobášneho obradu sa trochu oneskoril kvôli prudkému dažďu. Ten by mal páru podľa povery zabezpečiť šťastie v manželstve, takže napokon nikomu ani neprekážal. Obaja svoje áno povedali patrične nahlas, čo zachytili mnohí na mobily aj fotoaparáty. Momentky tak majú mladomanželia k dispozícii, samozrejme, opäť zadarmo.

Pozrite si momentky zo svadby:

Po skončení obradu sa pár pochválil zlatými prstienkami. Dostali ich darom od jednej zlatníckej firmy. Mohli si dokonca vybrať z bohatej ponuky. Lucie si vybrala jemne zdobenú obrúčku z ružového zlata, Bohuš jednoduchšiu z klasicky žltého zlata. Navyše k tomu dostali aj malé briliantové náušničky pre ich dcérku Natálku. "Máme to úžasné šťastie, že nie každý nás odsudzuje, takže sme sa dohodli so zlatníckou firmou. Zaistili nám dosť drahé snubné prstienky celkom zadarmo," pochválil sa ženích. Aj krásne svadobné šaty dostala nevesta z požičovne bezplatne. Bola v nich naozaj krásna a svedčal jej aj romantický účes a jemný makeup z rúk profesionálok. Ženích zas dostal od priateľa elegantný smoking. K tomu mnoho darov, ale aj plných obálok, no najviac sa pleskol pre vrecku producent Petr Tomeček, ktorý páru venoval luxusné auto.

Pár dodržal aj tradíciu a noc pred sobášom nestrávil spolu. Lucie bola u rodičov. "Spala som len 2 hodiny, nemohla som zaspať, búchalo mi srdce, budila som sa s tým, že som zaspala, že je trebárs 5 hodín odpoludnia. Ale už to zo mňa spadlo a som teraz najšťastnejšia na svete," zverila sa nevesta portálu Super.cz. Podobne sa nevyspal ani Bohuš, ten si celú noc púšťal piesne Gotta a Matušku striedavo so scénkami Felixa Holzmanna. "Som veľmi šťastný, sme už traja Matušáci. Lucinku mám rád od prvého okamihu, čo som ju videl a som rád, že má Lucka rada aj mňa a potvrdili sme to manželstvom," dodal dojatý čerstvý novomanžel. Svadobná zábava, ktorej sa zúčastnili aj viacerí známi herci a speváci, sa natiahla až do skorého rána. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie