Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
A rozprávky je koniec... Speváčka bude platiť manželovi po rozvode mesačne státisícové výživné!
Zdielať na

A rozprávky je koniec... Speváčka bude platiť manželovi po rozvode mesačne státisícové výživné!

Archívna reportáž

Sláva a úspech prináša do života nepochybne lákavé výhody a potešenia, avšak veľakrát ľudom zoberie to najdôležitejšie. Súkromie, čas na rodinu a blízkych či výber spoľahlivého a úprimného partnera sa stáva pre celebrity často veľmi cenenou komoditou a neraz na to poriadne doplatia. Aj známa americká speváčka po nedávnom rozvode s otcom jej dvoch detí precitla, keď zistila, že bude každý rok chudobnejšia o viac ako dva milióny dolárov.

Speváčka Kelly Clarkson (39) bude od rozvodu s jej manželom Brandonom Blackstockom (43) povinná platiť mu výživné v hodnote viac ako 200-tisíc dolárov mesačne, a to aj napriek tomu, že ich spoločné deti ostali v opatere speváčky. Zdroj magazínu People tvrdil, že sa nenásytný Blackstock usiloval o viac ako dvojnásobok tejto sumy a žiadal, aby mu Clarkson platila 436-tisíc dolárov mesačne.

Kelly a jej manžel Brandon sa údajne počas 7 rokoch manželstva natoľko vzdialili, že ich nedokázali stmeliť ani ich dve milované deti, 7-ročná River Rose a 5-ročný Remington Alexander. Speváčka definitívne požiadal o rozvod ešte rozvod v júni v roku 2020. Losangelský súd teraz vydal príkaz, aby Clarkson dávala Blackstockovi 150 000 dolárov mesačne na takzvané manželské výživné, a zároveň tiež 45 601 dolárov mesačne na výživné na ich dve deti. Táto dohoda znamená, že 43-ročný Blackstock bude od speváčky dostávať mesačne spolu 195 601 dolárov, teda približne 2,4 milióna dolárov ročne.

Kelly Clarkson má vlastnú talkšou, v ktorej sa divákom zverila s pozadím jej rozvodu:

Príkaz tiež zahŕňa nariadenie, aby speváčka zaplatila 1,25 milióna dolárov na poplatky a náklady na právneho zástupcu svojho dnes už exmanžela v súvislosti s ich prebiehajúcim rozvodom. Speváčku Kelly Clarkson zastupuje známa právnička celebrít Laura Wasse, ktorá pracovala aj na rozvodoch Kim Kardashian a Kanyeho Westa či Angeliny Jolie a Brada Pitta. Ešte v novembri sudca v Los Angeles zveril speváčke do starostlivosti obe ich deti, čo bolo podľa zdroja jej hlavným cieľom a jeho rozhodnutím o opatrovníctve bola veľmi "potešená", keďže jej prioritou je chrániť svoje deti.

Pre Kelly Clarkson sú deti prioritou a inak to nebolo ani počas rozvodu, manželovi však musí platiť tučné výživné:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

"Rozvod je ťažký a pre väčšinu párov, ktoré ním prechádzajú, je to napätie. Kelly sa však v prvom rade sústredí na to, aby urobila všetko pre ochranu ich detí," dodal zdroj s tým, že sa slávna spevácka hviezda nevyhla aj problémom s exmanželom, ktoré, zdá sa, napokon vyriešilo tučné výživné. "V tomto prípade o ne musela bojovať, keďže Brandon a jeho právnici predkladali neprimerané požiadavky," prezradil zdroj avšak aj samotná hviezda ešte vo februári priznala, že spolužitie s bývalým partnerom bolo pre ňu "ťažké". "U mňa a Brandona je to jednoducho ťažké, pretože sme každý úplne inde, ale vieme sa zhodnúť aspoň na tých najdôležitejších veciach," povedala nedávno speváčka v jej vlastnej talkšou. Podobný osud postihol aj speváčku Adele, ktorej exmanžel Simon Konecki si prišiel rozvodom s ňou k poriadnemu majetku a navyše jej súdnou cestou zakázal, aby kedykoľvek v budúcnosti spievala v jej textoch o ich vzťahu. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie