Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zdesená Monika Absolonová! Až teraz jej začali kamaráti hovoriť, čo bol jej expartner za človeka!
Zdielať na

Zdesená Monika Absolonová! Až teraz jej začali kamaráti hovoriť, čo bol jej expartner za človeka!

Archívne video

Česká muzikálová herečka a speváčka Monika Absolonová (44) zrejme nebude mať tú najkrajšiu spomienku na tohtoročný prvý máj. Ako na sociálnej sieti prezradila, zostala so svojimi dvomi malými synmi sama. Od rodiny sa už hokejista Tomáš Horn aj odsťahoval. Správa všetkých šokovala, existenciu problémov medzi nimi dovtedy totiž nikdy verejne ani len slovom nenaznačila.

Monika Absolonová žila hokejistom Tomášom Hornom od roku 2015 a narodili sa im dve deti - Tadeáš, narodený v roku 2015, a o tri roky mladší Matouš. Začiatok vzťahu nebol práve ideálny, hokejista totiž v tom čase žil s manželkou, ktorá nemala o jeho záletoch potuchy a dozvedela sa to až z médií. Navyše, mali vtedy ešte maličkú dcérku, a aj preto teraz mnohí hovoria, že Absolonovej sa len vrátilo to, čo kedysi spôsobila.

Nepochybne je to veľmi nepríjemná a bolestná situácia, no Monika musí dbať najmä na pohodu svojich malých detí, a navyše má obrovskú podporu v priateľoch a blízkych. Hoci niektorí sú možno úprimnejší, ako by čakala.

Refrén tejto piesne je obzvlášť aktuálny:

​Ťažko povedať, či mali hovoriť skôr, alebo radšej nikdy, no možno to je aktuálne pre Absolonovú aj celkom dobrá forma "terapie", keď sa dozvedá, aký "nepodarený" je vlastne jej bývalý snúbenec. "Dozvedám sa také veci, že smútok sa pretavuje na úžas, že som vôbec netušila, čo sa odohráva niekde inde. Ľudia mi začali hovoriť -vedela si toto a hentoto? A ja pozerám ako blázon. Prichádza uistenie, že som spravila dobre. Už ma nič neprekvapí, nič mi neublíži. O tom som presvedčená," zverila sa Absolonová portálu Super.cz.

V tomto videu prezradila Monika pomerne dosť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Aj v tejto nepríjemnej situácii si môže nájsť speváčka aspoň pár pozitívnych bodov - napríklad ten, že sa napriek zásnubám a deťom nikdy nevzali a tak je rozchod oveľa jednoduchší a nekoná sa ani nepríjemné delenie majetku, všetko je Monikine. Tá sa rozhodla zachovať férovo. "Dôvody rozchodu nebudem špecifikovať, nech sa stalo čokoľvek, nebudem ho verejne haniť, je to otec mojich detí," uvážila zrelo a dodala, že chlapci to znášajú celkom dobre a s otcom sú v kontakte. 

Súvisiace články

Najčítanejšie