Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Podpredsedníčka Hlasu sa vykašľala na politiku a vyhrnula si rukávy: Zvolila si brigádu na družstve!

Saková si dala klasickú dedinskú brigádu.
Saková si dala klasickú dedinskú brigádu. (Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA/BARDOŇOVO - Tak takto ste exministerku vnútra ešte nevieli. Reč je o Denise Sakovej z Hlasu-SD, ktorá sa na prvý pohľad síce venuje politickým problémom a aktuálne aj kritike vládnej koalície, no popri tom si vie nájsť aj čas na diametrálne odlišnú činnosť. Len sa pozrite, ako maká!

Pellegrini predstavuje nové meno vo svojej strane, z bývalej Druckerovej kandidátky by chcel mať podpredsedčníčku Hlasu (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Saková sama priznala, že sa cítila ako v "Jahodovom raji". To si zrejme nehovoria všetci poľnohospodári, ktorí podobnú činnosť ako zber jahôd robia častejšie ako bývalá ministerka. Saková sa však napriek tomu chcela aspoň a deň cítiť ako bežný človek na poli a sama to aj priznáva.

Namiesto politiky zbierala jahody či predávala zmrzlinu

"Verím, že všetci ľudia si zaslúžia rovnako kvalitné podmienky na život. Aj v meste aj na dedine, na západe, juhu, severe či východe Slovenska," odôvodňuje svoj príchod do obce Bardoňovo Saková. "Aj preto sme dnes strávili deň na družstve v Bardoňove. Okrem radostí a starostí miestnych hospodárov sme aj nazbierali jahody z ich poľa, ktoré následne darovali základnej škole v Bánove," pochvaľovala si Saková pracovný deň, pričom ho obohatila aj o niekoľko záberov.

Viac o téme: BrigádaPoleDenisa SakováHlas-SD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu