Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Nový KF, alebo DMS? Slovenské kvarteto GLXY vydalo tanečný track Noc (VIDEO)
glxy glxyvibe noc
Instagram, YouTube
KLIPSK/CZNewsEDMHIP-HOPPOPVideo

Nový KF, alebo DMS? Slovenské kvarteto GLXY vydalo tanečný track Noc (VIDEO)

GLXY vydávajú tanečný track Noc

Kvarteto GLXY v zložení Spaceboyi, Brownio, Xyno a Hrabčo vydáva nový tanečný track s názvom Noc, ktorý je súčasťou ich debutového EP! Toto spojenie štyroch Slovákov je síce vo verejnosti stále viacmenej neznáme, ale chalani každým novým trackom dokazujú, že by sme im mali venovať pozornosť. Song vyšiel v nedeľu, 4. decembra aj spolu s videoklipom, ktorý si na starosť zobral Teezy.

Ako skupina spomína aj na svojom Instagrame, EP, ktoré dostane názov GlxyVibe, bude obsahovať šesť songov. Tri z neho už dostali videoklip, po songoch DTX a Málo aj tanečná nahrávka Noc. Spaceboyi, Brownio, Xyno a Hrabčo nám v ňom prinášajú atmosféru, ktorú počujeme väčšinou v tvorbe profesionálnych umelcov, čím potvrdzujú, že to s hudbou myslia naozaj vážne.

Po novom sa im podarilo preniknúť aj medzi najpočúvanejšie skladby na Spotify na Slovensku! V populárnom rebríčku Top 50 – Slovensko sa totiž objavil ich song Citycentrum, ktorý je tiež súčasťou plánovaného projektu GlxyVibe. Po songu DTX ide zároveň o ich najpočúvanejší song na tejto streamovacej platforme.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: Instagram, YouTube

Komentáre

Odporúčame