Telekom: HBO GO ako darček na 30 dní zadarmo

Pri novej aktivácii HBO GO k produktom pevnej i mobilnej siete získajú teraz zákazníci službu bezplatne na 30 dní.

Benefit môžete využiť pri novej aktivácii HBO GO v období od 17. mája do 15. júna 2021 a platí pre zákazníkov s mesačnou fakturovanou službou. Aktivácia prebieha jednoducho zaslaním SMS v tvare "HBO GO ZAP ID služby" na bezplatné číslo 0903 333 188 alebo si môžete HBO GO aktivovať online na webe https://www.telekom.sk/hbo-go-zadarmo

Ponuka sa vzťahuje na využívanie služieb pevnej aj mobilnej siete, ako sú: Magio TV, Magio Internet, Magenta Office Internet, Biznis NET, Pevná linka a všetky mobilné paušály.

S HBO GO si tak môžete pozrieť májové novinky ako sú Príbeh služobníčky IV, Wonder Woman 1984, Futbalový talent III, Viktoriánky alebo Mare z Easttownu. 

Tešiť sa môžete aj na druhé pokračovanie príbehu Wonder Woman, ktorú stvárnila v hlavnej úlohe herečka Gal Gadot, príbeh legendárnej čínskej bojovníčky v premiére dobrodružného filmu Mulan (2020), či kultovú filmovú ságu Rocky so známym Sylvestrom Stallonem, ktorá oslavuje 40. výročie od svojej kinopremiéry. 

K dispozícii je všetkých 6 dielov filmov Rocky I-VI a tiež voľné pokračovanie v podobe filmov Creed I (2015) a II (2018). Pre všetkých fanúšikov "Rockyho" pribudne 20. mája na HBO GO aj dokumentárny film o vzniku tejto legendárnej filmovej postavy.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu