Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kate opäť spôsobila ošiaľ! Dala si náušnice za 80eur, TOTO symbolizujú!
Zdielať na

Kate opäť spôsobila ošiaľ! Dala si náušnice za 80eur, TOTO symbolizujú!

Archívna reportáž

Po rokoch svojho pôsobenia v britskej kráľovskej rodine je kedysi "obyčajné dievča" Kate Middleton (41) považované za módnu ikonu. To, čo si dá na seba, okamžite inšpiruje ku kúpe mnohé Britky, pokiaľ to nie je model vyrobený špeciálne iba pre ňu. Podporuje tým vlastne aj britský módny priemysel. Nedávno si obliekla pri príležitosti jednej oficiálnej návštevy krásny sýtočervený nohavicový kostým od britského módneho návrhára, pričom jej uši jej zdobili výrazné štýlové náušnice z bežne dostupnej značkovej kolekcie. Upútal na nich jeden detail.

​Vždy dokonale upravená Catherine, princezná z Walesu, ako ju titulujú po nástupe otca jej manžela na trón ako Karola III., vzbudzuje veľkú pozornosť a obdiv. Je to pre ňu aj záležitosť prestíže, aby bola aj po jej povýšení v hierarchii monarchie vzorom pre ostatné ženy. Hoci kedysi preferovala tlmené farby a jednoduché outfity, teraz udivuje ich farebnosťou. Podľa vzoru vlani zosnulej kráľovnej Alžbety II., ktorý si zas ona osvojila od jej matky, začala voliť na oficiálne podujatia výrazné farby, aby mala verejnosť jasný bod, kde sa nachádza hlavná účastníčka. Treba uznať, že to Kate veľmi pristane.

Krásnym sýtočerveným nohavicovým kostýmom od Alexandra McQueena princezná z Walesu zas ohúrila pri jej návšteve podujatia organizovaného Kráľovským nadačným centrom pre rané detstvo v Londýne. Prišla v sprievode manžela, princa Williama (40), ktorý mohol na nej oči nechať. Vyzerala naozaj skvelo a pri pohľade na jej tvár sa nedalo nevšimnúť zaujímavé náušnice visiace z jej uší. Princezná ich mala prvýkrát na sebe už v júni minulého roka pri odhalení Národného pamätníka Windrush na londýnskej stanici Waterloo. Náušnice sú len za 75 libier a sú z ručne vyrábanej značkovej kolekcie šperkov dizajnérky Malaiky, dostupnej aj verejnosti. Zaujmú geometrickými tvarmi inšpirovanými prvkami architektúry.

Kate je inšpiráciou mnohých žien po celom svete, nielen jej vystupovaním, ale aj dokonalým štýlom: 

Aj výrazné náušnice, ktoré si vybrala manželka následníka trónu, majú zakomponovaný špeciálny detail. "Na náušniciach je zaujímavé predovšetkým to, že vzdávajú hold Kráľovskej opere v Londýne. Podľa autorky náušníc majú ozdobné geometrické prvky na náušniciach pripomínať strop hľadiska hlavnej scény opery," uviedol pre ŽivotvČesku.cz v tlačovej správe klenotník Maxwell Stone, ktorý sleduje, aké šperky či ozdoby si na seba dávajú členky britskej kráľovskej rodiny. Pokým už zosnulá kráľovná Alžbeta II. mala na sebe vždy iba šperky z drahých kovov a pravých kameňov, s modernou dobou idúca Kate nemá problém ani s obyčajným materiálom, ktorý má ale zaujímavý dizajn. A neváha si dať aj dvakrát to isté. To oceňuje britská verejnosť, ku ktorej sa tým a snahou o udržateľnosť približuje a je už dobrým zvykom, že čokoľvek z dostupnej konfekcie si Kate dá, je okamžite vypredané. Výnimkou nie sú ani náušnice.

Pozrite si zaujímavé šperky princeznej Kate v galérii fotiek:

​Kate vyzerá skvelo nielen v drahých šatách, ale aj v obyčajných rifliach a roláku:

Súvisiace články

Najčítanejšie