Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrôza na Horehroní! Zlodej starenku priviazal a odstrihol od telefónu: Z detailov mrazí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

POLOMKA – Za dverami rodinného domu v Polomke sa odohrala hrôzostrašná udalosť. Mladík v ňom okradol starenku, priviazal ju o stoličku a odstrihol telefón, aby si nemohla privolať pomoc.

Slováci si budú môcť vybrať vakcínu už o pár týždňov, povedal minister zdravotníctva (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

Kriminalisti z Brezna v priebehu niekoľkých dní objasnili prípad, ktorého obeťou bola 87-ročná žena. Osamelú seniorku vo vlastnom dome okradol 21-ročný muž. Podľa polície preskočil plot a vošiel do domu, kde našiel vystrašenú starenku. „Dom zvnútra uzamkol a pod hrozbou násilia žiadal od svojej obete peniaze. Po tom, čo mu staršia pani dala to málo, čo mala, priviazal ju o stoličku a domácnosť prehľadal,“ priblížili ochrancovia zákona. Ako doplnili, mladík následne odstrihol šnúru na telefóne, aby si žena nemohla privolať pomoc, a ušiel.

Čítajte aj: HOROR pri Bratislave! Srb chytil kladivo a napadol spiaceho muža: Mlátil ho po hlave

Tento príbeh sa, našťastie, skončil šťastne. Vďaka rýchlej a dôslednej práci kriminalistov skončil páchateľ v rukách polície už v priebehu niekoľkých dní.

Obvinený je z lúpeže, vydierania a porušovania domovej slobody. „Priťažujúca okolnosť je, že skutok spáchal na osobe vysokého veku,“ dodali policajti.

Viac o téme: NásilieSeniorOkradnutiePolícia Polomka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu