Nivy potvrdili, že nie sú iba ďalším nákupným centromHB Reavis
StoryEditor

Nivy potvrdili, že nie sú iba ďalším nákupným centrom

23.10.2021, 00:00
Nivy centrum, nový prírastok v zóne Nové Nivy, ktorú financuje a stavia súkromný developer HB Reavis, sa hneď v prvé týždne od otvorenia stalo jedným z najobľúbenejších miest a tento víkend privítalo už miliónteho návštevníka!

Rekordné čísla od prvého dňa

Hneď v prvý deň destináciu Nivy navštívilo rekordných 57.000 návštevníkov a tri týždne od otvorenia Nivy privítali miliónteho návštevníka. Moderné polyfunkčné centrum, ktoré kombinuje autobusovú stanicu, nákupné centrum s novými značkami, tržnicu a verejne prístupnú zelenú strechu s množstvom ďalších funkcií určených najmä na voľnočasové aktivity sa tak stáva obľúbeným miestom na mape Bratislavy.

Nivy potvrdili, že nie sú iba ďalším nákupným centrom Nivy potvrdili, že nie sú iba ďalším nákupným centrom HB Reavis

"Návštevnosť centra ani naďalej nepoľavuje, denne tu máme priemerne 43 tisíc ľudí, z čoho sa samozrejme veľmi tešíme. Plníme tak náš sľub, že Nivy nie sú iba nákupným centrom, ale multifunkčným projektom, ktorý do hlavného mesta prináša mestotvornú štruktúru, ktorej hlavným cieľom je zvyšovanie kvality života," prezradil zástupca investora, CEO HB Reavis René Popik.

Nivy potvrdzujú, že nejde iba o ďalšie nákupné centrum, ale o vskutku mestotvorný projekt, ktorý postupne zvýši kvalitu života v meste vďaka svojim unikátnym riešeniam a mikrofunkciám, ako je napríklad bežecká dráha, workoutové ihriská, grilovacie miesta či komunitné záhrady. Investor HB Reavis tak napĺňa svoju filozofiu budovať projekty s pridanou hodnotou nielen pre jej užívateľov, ale aj mesto samotné. K mestotvornému komplexu Twin City tak Bratislava získala aj ďalšiu dôležitú časť svojho moderného centra, ktorú developer označuje ako zónu Nové Nivy, a ktorej súčasťou sú aj Nivy.

Nová mestská infraštruktúra

Spolu s otvorením Nív bol spustený do prevádzky aj prvý podzemný kruhový objazd a prvá parkovacia cykloveža, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou tohto unikátneho a multifunkčného konceptu. Nivy centrum je destináciou pre moderný mestský život s ľahkou dostupnosťou a mestskými riešeniami pre každého.

Pri samotnej výstavbe projektu developer HB Reavis aplikoval prísne postupy ekologickej výstavby, ktoré definuje aj medzinárodný inštitút BREEAM. Hlavné piliere celej zóny Nové Nivy tak stoja na podpore komunít, spoločenskej zodpovednosti, alternatívnej doprave a udržateľnosti.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 23:42