Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bude to hit týchto Vianoc? Lucie Vondráčková a Kandráčovci nahrali rozprávkový duet!
Zdielať na
Hudba

Bude to hit týchto Vianoc? Lucie Vondráčková a Kandráčovci nahrali rozprávkový duet!

Keď sa spoja dvaja skvelí umelci, výsledok nemôže byť obvykle iný, ako skvelý. O Lucii Vondráčkovej a Ondrejovi Kandráčovi azda nemožno pochybovať, obaja sú multitalentovaní a majú za sebou roky skúseností a mnoho vydarených pesničiek. A tak nastal čas aj na jednu spoločnú, ktorá má ambíciu stať sa vianočným hitom.

Tak Lucka Vondráčková, ako aj Ondrej Kandráč patria medzi umelcov, ktorí sa tešia bezpočtu fanúšikov na oboch stranách rieky Moravy. Obaja majú aj bohaté skúsenosti s duetmi a niet pochýb, že priaznivcov veľmi potešili, že konečne našli cestu jeden k druhému - pred mikrofónom, samozrejme.

Netradičné spojenie česko-slovenských interpretov vytvorilo krásnu predvianočnú skladbu. Napriek tomu, že z pesničky HONZA dýcha vianočná až rozprávková atmosféra, nespája sa zatiaľ so žiadnym filmom.

Lucie Vondráčková hodnotí spoluprácu veľmi pozitívne: "Hraní se skvělými muzikanty je vždycky velká radost. A to Kandráčovci stoprocentně jsou. Sedli jsme si jak hudebně, tak lidsky. A to je myslím z naší společné písničky znát. Je to krásná spolupráce za odměnu". "Veľmi sa teším z tejto spolupráce, Lucka je neuveriteľne tvorivý, ale zároveň aj pokorný človek a fantastická speváčka. Som rád, že pesnička v mnohých vyvoláva emócie dobra a radosti," dodal spevák Ondrej Kandráč.

Skladba HONZA pochádza z nového albumu LUCKY VONDRÁČKOVEJ - LÁSKOVĚTY, ktorý vychádza v deň jej menín - 13.12.2021. Na albume sa objavia viacerí hostia jako napríklad spomínaní Kandráčovci, Michal David, čerstvý bronzový slávik Raego (kategória Hip-Hop), Marián Čekovský, či dokonca ruský raper Grenuy.

Súvisiace články

Najčítanejšie