Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
TOTO Bagárovú nepoteší! Ozvala sa Muradovova nová frajerka, má plán s Ruminkou!
Zdielať na

TOTO Bagárovú nepoteší! Ozvala sa Muradovova nová frajerka, má plán s Ruminkou!

Archívna reportáž

Monika svoju dcérku miluje nadovšetko, iste dobre zváži, koho pustí do jej života

Hoci sa bývalý priateľ speváčky Moniky Bagárovej (28), zápasník MMA Makhmud Muradov (31), oficiálne nepriznal k novému vzťahu, jeho údajná priateľka Sabina Karásková (22) tvrdí, že medzi nimi "začína niečo veľmi pekné". Táto tanečnica, známa z reality show o zamilovaných pároch, skončila spolu s jej partnerom Zbyňkom Vlčkom (22) ako druhá. Ich vzťah vyzeral perspektívne, pokým nestretla Macha. So Zbyňkom okamžite skončila v nádeji, že Muradov je ten pravý.

​Mladej kráske Sabine sa podarilo účinkovaním v reality show zviditeľniť, o čo je zaiste aj hlavne išlo. Jej láska k partnerovi Zbyňkovi po skončení šou vyprchala veľmi rýchlo, keď si ju na zápase Oktagonu v Ostrave, kam sa vybrala so Zbyňkom, všimol Muradov. Hneď si vraj vymenili čísla mobilov a začali spolu komunikovať. Krátko na to mala Sabina za Machom odísť do Álp, ale priateľovi tvrdila, že ide za rodičmi na chatu. Pravda vyšla veľmi rýchlo najavo, keď zverejnila na Instagrame fotku z hotelových raňajok.

Pokým sa ona vzťahom s Muradovom prestala tajiť, jeho slová ju zrejme nepotešili. "Nemôžem za to, že sa tie dievčatá chcú zviditeľniť. Že za mnou chodia, fotia sa a chvália," uviedol zápasník pre eXtra.cz. Ako je to medzi nimi naozaj, vedia len oni dvaja. Sabina naďalej pokračuje vo svojej verzii a Muradov mlčí. Na rozhovor do VIP show si preto pozvali ambicióznu krásku, aby im to ujasnila. Na prekvapenie všetkých sa vyjadrila, že by chcela v budúcnosti spoznať aj Muradovu expriateľku Moniku Bagárovú a ich spoločnú dcérku Rumiu (2,5), čím zároveň potvrdila jej pretrvávajúci vzťah so zápasníkom.

Monika Bagárová si zo vzťahu s Muradovom odniesla ten najväčší dar, ich dcérku Ruminku, ktorej venovala pieseň s názvom Vysněná: 

V jej odpovedi uviedla: "Nechám to na ich zváženie, či ju mám spoznať. Ja by som určite rada spoznala nových fajn ľudí alebo deti, ale vôbec nemám právo do toho nejako zasahovať, alebo o tom rozhodovať." Ambície a odvaha tejto tanečnici a nádejnej influencerke nechýbajú. Čo si ale tak môže myslieť Bagárová, keď nejaká neznáma hviezdička začne snívať o stretnutí s ňou a s jej dcérkou, jasné nie je. Iste je ale dôležité, či vôbec Muradov vzťah konečne potvrdí. Takto sa zdá, že si mladú frajerku asi veľmi neváži, keď sa k nej ani nechce priznať. 

Sabina je športový nadšenec, azda aj to ju spojilo so MMA zápasníkom Machom Muradovom: 

Súvisiace články

Najčítanejšie