Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tento rozchod nikto nečakal! Ešte prednedávnom si vyznávali lásku, zrazu je tu žiadosť o rozvod!
Zdielať na

Tento rozchod nikto nečakal! Ešte prednedávnom si vyznávali lásku, zrazu je tu žiadosť o rozvod!

Zdroj: Instagram/Elliot Page

Iba začiatkom roka 2021 sa sympatická herečka z filmu Juno rozhodla podeliť so svojím vážnym životným rozhodnutím, keď oznámila svetu, že započala svoj prerod v muža. Podobné "coming outy" nie sú vo svete už zopár rokov nijakou raritou, no pre jednotlivca určite veľa znamenajú. Podporu jej ešte pred pár mesiacmi vyslovila aj životná partnerka, s ktorou sa zosobášili pred tromi rokmi, ešte ako lesbický pár. Avšak zdá sa, že táto zmena zatriasla aj ich zdanlivo stabilným vzťahom.

Transorodový herec Elliot Page sa po troch rokoch rozvádza so svojou manželkou, tanečnicou Emmou Portner. Správu priniesol portál TMZ.com iba mesiac po jeho verejnom prehlásení o jeho rozhodnutí prejsť fyzickou premenou zo ženy na muža. Vo verejnom vyjadrení k rozvodu však pripomenul, že s Emmou ako pár nežijú už od leta 2020.

Elliot, predtým herečka Ellen Page (33) si tanečnicu Emmu Portner (26) vzala za ženu ešte v roku 2018, po troch rokoch a zásadných zmenách v ich životoch však prišli k spoločnému rozhodnutiu ísť každý svojou cestou. Napriek tomu ostávajú blízkymi priateľmi a zdá sa, že žiadna rozvodová dráma sa konať nebude. Oficiálnu žiadosť o rozvod podal práve Elliot.

V romantickej dráme My Days of Mercy zo roku 2017 si Elliot ešte ako Ellen Page zahrala po boku Kate Mara:

"Po dlhom rozmýšľaní a dôkladnom zvážení následkov sme po našom rozchode v lete minulého roka prišli s rozhodnutím o rozvode. Naďalej však prechovávame vzájomnú úctu a zostávame blízkymi priateľmi," znie v oficiálnom vyhlásení páru, ktorý až do uplynhulého leta žil pomerne v pokojnom a stabilnom partnerskom zväzku. Zdá sa, že Elliotova zmena pohlavia a záujem verejnosti ich partnerské problémy ešte prehĺbil, Mnohí ale veria, že z ich lásky sa časom stane aspoň solídne priateľstvo.

Kým Elliot podáva vyhlásenia o rozvode, Emma si našla terapiu v tanci, ktorý ju zároveň aj živí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Portner (@emmaportner)

Aj keď obe svorne tvrdia, že ich vzťah je naďalej veľmi blízky, správanie Emmy naznačuje, že predsa len ostali na duši rany. Iba krátko po vyhlásení deaktivovala svoj profil na Instagrame a následne po pár dňoch opäť aktivovala s výraznými zmenami. V jej príspevkoch chýbali všetky spoločné fotografie s Elliot a taktiež z jej strany nepadla zmienka o láskyplnom rozvode. Podľ avideí na jej profile sa zdá, že terapiou a liekom na bolesť sa jej stala práca a tanec, ktorým si ventiluje emócie, ktoré prežíva. Avšak mnohí sa zhodnú na tom, že je úplne na mieste, ak ňou lomcujú city po troch rokoch manželstva. Je to napokon neklamný dôkaz lásky, ktorú k svojej čoskoro už bývalej manželke prechovávala.

Súvisiace články

Najčítanejšie