Pozdrav v bikinách z čias, kedy neexistoval photoshop! Čo poviete na mladučkú Carmen Geiss?

Svojrázna milionárka a televízna hviezda Carmen Geiss sa netají tým, že poctivo trénuje, aby bola so svojím telom spokojná aj ako 50-nička.

22.10.2021 00:00
Geissenovci Foto:
Carmen a Robert Geissenovci - milionársky párik.
debata

A darí sa jej! Na aktuálne zábery v bikinách či športových úboroch rozhodne nie je skúpa. Od sledovateľov, ktorých má vyše 800 000, si však občas prečíta aj kritické komentáre, v ktorých ju obviňujú, že používa pričasto photoshop na úpravu zverejnených záberov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

Hviezda šou Geissenovci – Ťažký život milionárov teraz na svoj instagramový profil „zavesila“ zábery v bikinách, ktoré vytiahla zo svojho archívu. Ako prezradila v popiske, ide o zábery z čias, kedy ešte neexistoval photoshop (program na úpravu fotografií) a kedy mala o 10 kilogramov me­nej.

Carmen a Robert Geissenovci Čítajte viac Dcéra milionárov Geissenovcov oslávila 18! Blond po mame nie je, ale pred objektívom jej to ide

Ako vidieť na záberoch (preklikať šipkou), na tele nemá ani gram tuku a ladné krivky ponúka objektívu vo svetlých bikinách, už ako tínedžerka sa totiž začala venovať fitnessu. V tom čase spoznala aj svojho manžela, Roberta. Pred oltár sa postavili v roku 1994, vychovávajú dve dcéry Shaniu (17) a Davinu (18). Ich šou sa na obrazovky RTL 2 dostala v roku 2011.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carmen Geiss

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...