Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Žilina nespanikárila, po rozstrele postúpila aj Trnava. DAC favorita nezaskočil

Futbalisti MŠK Žilina postúpili do 3. predkola Európskej konferenčnej ligy 2021/2022. Vo štvrtkovej odvete 2. predkola remizovali doma s cyperským Apollonom Limassol 2:2 a uhájili tak náskok 3:1 z prvého duelu na Cypre.

29.07.2021 20:53 , aktualizované: 23:12
debata (6)
Futbalisti Žiliny oslavujú gól proti Limassolu. Foto: SITA, Milo Fabian
Žilina, Limassol Futbalisti Žiliny oslavujú gól proti Limassolu.

O postup do play off sa stretnú s kazašským Tobolom Kostanaj, ktorý vyradil chorvátsky Hajduk Split.

„Šošoni“ síce pod Dubňom dvakrát prehrávali, vždy však dokázali vyrovnať. Najprv v prvom polčase odpovedal na gól hostí utešenou strelou do šibenice Ján Bernát, v druhom dejstve na 2:2 chladnokrvne vyrovnal Taofiq Jibril.

Prvý zápas 5. augusta odohrajú v Kazachstane, odveta je na programe o týždeň 12. augusta v Žiline.

Odveta 2. predkola EKL 2021/2022:

MŠK Žilina – Apollon Limassol 2:2 (1:1) – prvý zápas: 3:1, do 3. predkola postúpila Žilina
Góly: 27. Bernát, 79. Jibril – 13. Coll, 51. Jradi, ŽK: Slebodník – Kyriakou, Dabo. Rozhodovali: Boucaut – Lemaire, Di Vincenzo (všetci Belg.), 1726 divákov.
Žilina: Petráš – Rusnák, Minárik, Kiwior, Anang – Gono (87. Myslovič), Fazlagič, Bernát (61. Bičachčjan) – Kaprálik (88. Slebodník), Jibril, Ďuriš (90.+1 Goljan)
Limassol: Jovanovič – Panayiotou, Katelaris (54. Malekkidis), Wellington, Khammas (64. Mavrias) – Kyriakou – Markovič (77. Denič), Jradi, Coll (64. Iliev) – Dabo (77. Janga), Pittas

Prvý polčas ponúkol ofenzívny festival z oboch strán, obaja aktéri sa pustili do útočenia od prvých sekúnd. Prvú šancu mal Limassol, v 4. minúte však Wellington hlavou minul.

V 9. minúte brankár hostí Jovanovič zmaril efektnou robinzonádou dobrú strelu Bernáta. Hostia gólovo udreli v 13. minúte, keď po ich krídelnej akcii domáca obrana neskoro vystúpila pred Collom, ktorý tvrdou a presnou strelou prekonal Petráša.

Žilinčanmi to neotriaslo, dobré šance mali Gono, dvakrát Jibril aj Ďuriš, no nepresadili sa. Mrzieť ich to nemuselo, keďže v 27. minúte exportnou technickou strelou do ľavej šibenice vyrovnal Bernát.

MŠK Žilina, Apollon Limassol Čítajte viac Postup Žiliny cez Apollon sme sledovali ONLINE

Apollon mohol dostať opäť do vedenia Pittas, Petráš ale výborným zákrokom spoluhráčov podržal. Na druhej strane mohol otočiť priebeh Kiwior, po peknej akcii ale vystrelil len po zemi a do stredu brány na pozorného Jovanoviča.

Aj v druhom dejstve pokračovala hra hore-dolu. Opäť sa zopakoval scenár z prvého polčasu, keď hostia podobne ako pri prvom góle udreli z pravého krídla. Dabo sa uvoľnil v šestnástke, prihral do druhej vlny Jradimu, na ktorého tvrdý a umiestnený projektil nemal Petráš nárok.

Cyperčania dostali impulz, začali byť agresívnejší a nebezpečnejší. Viackrát pohrozili, domáci odolávali. A vyrovnať mohli v 71. minúte, keď Kaprálikovu strelu z prvej Jovanovič skvele zlikvidoval a následnú dorážku osamotený Minárik poslal zblízka len do brvna.

Limassol pokračoval v nátlakovej hre a v 77. minúte mohol celkové skóre vyrovnať Panayiotou. Po šikovnej akcii sa na ľavej strane dostal do pozície, ale tesne minul žilinskú bránku.

Žiline sa o dve minúty podarilo vyrovnať, keď striedajúci Bičachčjan dravo prenikol na ľavej strane a presným centrom našiel na vzdialenejšej žrdi Jibrila.

Nigérijský útočník sa šance nezľakol a chladnokrvne ju využil – 2:2. Z domácich spadla nervozita a v 86. minúte mohol Jibril rozhodnúť o výhre domácich.

Po dobrej prienikovej prihrávke do šestnástky však trafil len ľavú tyč. V závere sa Žilinčania ešte snažili strhnúť výhru na svoju stranu, čo sa im síce nepodarilo, no mohli sa tešiť z postupu do ďalšej fázy.

Pavol Staňo, tréner MŠK Žilina: "Vedeli sme, že Apollon má kvalitu, ukázal ju aj doma. Boli sme dnes dobre pripravení a som rád, že sme nespanikárili ani po inkasovaných góloch.

Mali sme pripravenú svoju taktiku, napokon to vyšlo a sme veľmi radi a šťastní, že sme postúpili. Pre mňa je dôležité, že si vieme vytvárať šance. Niektoré sme premenili, iné nie, ale taký je futbal. V Kazachstane sa hrá zle, ale chlapci ukázali, že vedia hrať. Urobíme všetko, by sme postúpili aj ďalej."
Zdroj: RTVS

Dva z troch slovenských tímov sú v 3. predkole EKL Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Nástup futbalistov MŠK Žilina a Apollonu Limassol.

Trnava po dráme postúpila

Aj hráči FC Spartak Trnava sa prebojovali do 3. predkola. Po bezgólovej remíze v domácom úvodnom stretnutí zvíťazili vo štvrtkovej odvete 2. predkola na pôde Sepsi OSK 4:3 v jedenástkovom rozstrele po tom, ako sa v riadnom hracom čase i predĺžení skončil duel nerozhodne 1:1.

Rumunský klub dostal do vedenia v 29. minúte Boubacar Fofana, predĺženie si po zmene strán vynútil striedajúci Kelvin Boateng.

V rozstrele nezaváhal ani jeden hráč Spartaka, zatiaľ čo za domácich neskórovali dvaja exekútori. Fortunaligista narazí v nasledujúcej fáze na Maccabi Tel-Aviv, izraelský zástupca vyradil Sutjesku Nikšič z Čiernej Hory vďaka triumfu 3:1 v odvete (prvý zápas 0:0).

Sepsi OSK – FC Spartak Trnava 1:1 pp (1:1, 1:0), 3:4 v jedenástkovom rozstrele
Góly: 29. Fofana – 67. Boateng. ŽK: Niczuly, Fofana, Achahbar – Savvidis, Procházka, Ristovski, Grič, ČK: 120.+2 Fofana po 2. ŽK – 116. Grič po 2. ŽK. Rozhodoval: Kasumi (Kos.).
Rozstrel z 11 m: Bojič 1:0, Procházka 1:1, Achahbar nedal, Savvidis 1:2, Stefanescu 2:2, Iván 2:3, Tincu 3:3, Ristovski 3:4, Rep nedal
Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Sousa, Tincu, Stefanescu – Fofana, Paun (59. Gonzalez) – Damascan (46. Aškovski), Vasvari (46. Aganovič, 73. Achahbar), Rep – Čunčukov (99. Bojič)
Trnava: Takáč – Procházka, Kóša, Anthony, Mikovič (119. Tumma) – Bukata (61. Boateng, 115. Vlasko), Savvidis, Grič – Cabral (61. Iván), Ristovski, Yusuf (107. Yao)
prvý zápas 0:0, Trnava postúpila do 3. predkola

Úvod stretnutia bol z oboch strán opatrný, ani jedno mužstvo nechcelo vlastnou chybou dopriať súperovi otvárací zásah dvojzápasu. Yusuf ho síce dosiahol hlavičkou po centri Procházku z priameho kopu, rozhodcovia však situáciu posúdili ako ofsajdovú a gól neuznali.

Trnavčania hrali aktívnejšie než domáci, do akcie sa veľmi často zapájal práve Yusuf, ktorý vystihol rozohrávku Sepsi a na dva razy sa hostia dostali aj do zakončenia, strela Griča sa neujala.

Domácim vyšla vyčkávacia taktika a v 29. minúte sa ujali vedenia. Po strele Vasvariho sa lopta odrazila od Bukatu a Fofana s prispením teču prekonal Takáča.

Pre ofsajd neplatil ani druhý Yusufov pokus, ktorý doputoval do siete, a pred polčasovou pauzou domáci prvýkrát kontrolovali vývoj na polovici súpera.

Rumunský tím spravil do druhého polčasu dve zmeny v zostave a vypracoval si aj prvú vyloženú príležitosť po prestávke. V 57. minúte po spätnej prihrávke vypálil z výhodnej pozície Rep a jeho projektil vyrazil Takáč na rohový kop.

Trnavského brankára vzápätí ohrozil Fofana, no po vyše hodine hry už hostia zvýšili obrátky v snahe skórovať a na trávnik poslali aj čerstvé sily.

Vyrovnať sa im podarilo v 67. minúte, Yusuf sa za svoju snahu dočkal odmeny v podobe asistencie, po jeho centri z ľavej strany sa do streleckej listiny zapísal striedajúci Boateng iba šesť minút po tom, ako prišiel na ihrisko.

Sepsi, Trnava Čítajte viac Aj trnavský postup cez Rumunov sme sledovali ONLINE

V závere riadneho hracieho času boli bližšie k rozhodnutiu domáci, no Takáč si poradil s prudkou strelou Čunčukova aj následným zakončením Repa, ktoré už bolo menej nebezpečné. Trnava sa ku koncu sústredila na bránenie a duel doviedla do predĺženia.

Na jeho začiatku mala výhodu priameho kopu tesne za šestnástkou, ale Ristovski trafil len múr. Ten istý hráč sa objavil aj v ďalšej veľkej šanci, vnútri pokutového územia však neprepálil brániacich protihráčov.

Najväčšiu možnosť predĺženia mali domáci v 108. minúte, Takáč kľúčovým zákrokom vyrazil strelu Aškovského z bezprostrednej blízkosti a uchoval nerozhodný stav.

Ani jedno mužstvo nedohralo v plnom počte, červenú kartu po druhej žltej videli najprv hosťujúci Grič a po ňom aj Fofana z tímu Sepsi. V rozstrele premenili Trnavčania všetky jedenástky, Takáč chytil pokus Achahbara a Rep prekopol bránku.

Michal Gašparík, tréner Trnavy: "Ako sme pred zápasom hovorili, že chceme vstúpiť do zápasu aktívne, tak sme snažili ten gól dať tu. Prvý polčas to bolo aj vidno, že sme boli lepším tímom na ihrisku.

Mali sme viac šancí, boli tam nejaké neuznané góly a škoda, že sme potom inkasovali z ojedinelého útoku. V tom druhom polčase aj domáci ukázali svoju kvalitu u útočiacich hráčov. Sme radi, že sme už potom neinkasovali a že sme ustáli predĺženie.

Na penalty sme si verili, lebo máme výborného brankára, ktorý to vie chytať. Všetkých hráčov, ktorých sme chceli poslať na penalty, sme mali na konci na ihrisku."

Martin Mikovič, kapitán Trnavy: "Vedeli sme, že to bude ťažký zápas, ale cítili sme v prvom polčase, že sme lepší od domácich.

Dali nám smolný gól, ktorý nás trocha pribrzdil. Vypracovali sme si šance, neuznali nám regulárny gól. V šatni sme si povedali, že toto nás nemôže zlomiť, skôr nás to naštartuje.

Výborný center Yusufa potom Kelvin pekne zakončil a uhrali sme to do predĺženia, kde Takáč chytil dve šance. Pred rozstrelom som sa radšej nechal vystriedať, lebo nemám na to pekné spomienky. Naši exekútori to však krásne ukladali a brankár zasa vychytal."

Dunajská Streda podľahla Partizanu aj v odvete

Futbalisti Dunajskej Stredy vypadli v 2. predkole EKL. Po minulotýždňovej prehre na pôde Partizanu Belehrad (0:1) neuspeli ani vo štvrtkovej domácej odvete, keď podľahli srbskému súperovi 0:2.

Skóre otvoril v 20. minúte Danilo Pantič, DAC mohol vyrovnať v druhom polčase, ale v 78. min Andrija Balič nepremenil penaltu. Naopak, vzápätí pridal druhý zásah hostí Ricardo Gomes.

FC DAC 1904 Dunajská Streda – FK Partizan 0:2 (0:1)
Góly: 20. Pantić, 80. Ricardo, ŽK: Beskorovainyi, Vera, Nicolaescu – Uroševič, Vujačič, Pantič, Jojič. Rozhodovali: Bieri – Zürcher, Maire (všetci Švaj.), 4.085 divákov.
FC DAC: Jedlička – Kružliak, Beskorovainyi, Brunetti – Vera (81. Rymarenko), Njie (70. Moumou), Schäfer, Nebyla (46. Balič), Ciganiks – Sharani (57. Taiwo), Divkovič (81. Nicolaescu)
FK Partizan: Popovič – Lutovac, Vujačič, Saničanin, Uroševič – Jojič (70. Ščekič), Zdjelar – Pantič, Natcho (61. Holender), Markovič (61. Jovič) – Ricardo (85. Milovanovič)

Dunajská Streda vstúpila do zápasu s cieľom zmazať jednogólové manko z prvého stretnutia. Prvá strela prišla z kopačky domácich, keď v 3. minúte Divkovič zahrozil z ostrého uhla, Popovič napokon vyrazil loptu na roh.

Už začiatok zápasu naznačil, že srbské mužstvo sa do útoku hrnúť nebude. To potvrdila prvá pätnásťminútovka, keď mal viac loptu na kopačkách DAC, ale do šancí sa nedostával.

V 19. minúte po rohovom kope hlavičkoval hosťujúci Vujačič k žrdi, Jedlička však famózne chytil. V 20. minúte z prvej šance išiel Partizan do vedenia. Po rohovom kope Natcho prihral odrazenú loptu naspäť Pantičovi, ktorý otvoril skóre.

DAC Dunajská Streda, Partizan Belehrad Čítajte viac Rozlúčku Dunajskej Stredy s pohárovou Európou sme sledovali ONLINE

V 26. minúte mohol vyrovnať Sharani, ktorý išiel sám na brankára, jeho strelu však Popovič bravúrne vyrazil. Aj po vedúcom góle zostala Dunajská Streda pri útočnej chuti, ale nedokázala si vypracovať výraznejšiu príležitosť.

V poslednej minúte nadstaveného času Partizan urobil rozruch v pokutovom území domácich, lopta sa dostala za obranu k Ricardovi, ktorého z troch metrov vychytal Jedlička aj s pomocou tyče.

Obraz hry sa nezmenil ani v druhom polčase. DAC naďalej útočil, ovládol stred pola, ale bez výraznejších šancí. Partizan vyčkával na možné brejky, z ktorých ani srbské mužstvo veľa vody nenamútilo.

V 69. minúte Schäfer napriahol k strele z 20 metrov, nebezpečnú strelu hostia dokázali zblokovať. Z následného rohového kopu mohol DAC opäť vyrovnať, centrovanú loptu poslal Schäfer hlavou na žrď.

V 77. minúte Taiwo dostal výbornú loptu do behu, v pokutovom území si vypýtal faul. Nariadený pokutový kop zahral Balič, ale Popovič loptu vyrazil na roh. V 80. minúte po Baličovom centri sa mohol Divkovič dostať do šance, ale Popovič bol na mieste.

Ešte v 80. minúte zvýšil Partizan svoje vedenie. Po Zdjelarovej prihrávke Ricardo z päťky poslal loptu do siete – 2:0.

András Schäfer z Dunajskej Stredy a v súboji so... Foto: TASR, Edmund Örzsik
SR futbal odveta 2. predkolo EKL Dunajská Streda Belehrad TTX András Schäfer z Dunajskej Stredy a v súboji so Sašom Zdjelarom z Partizanu Belehrad.

V 84. minúte mohol pridať aspoň čestný gól domáci Balič, keď zahrával priamy kop z hranice šestnástky, ale tesne prekopol bránu. DAC napokon postup nevybojoval, po dvoch prehrách a skóre 0:3 skončil v európskych súťažiach.

Antal Németh, tréner Dunajskej Stredy: „Partizan je veľmi dobrý tím a má dobrých hráčov. Mali šance a využili ich. Aj my sme mali príležitosti, ale nepremenili sme ich. Som hrdý na svoj tím, podal dobrý výkon, ale nemali sme šťastie.“

Zdroj: RTVS

Dvojgólový Pich, Káčer prihrával na plzenský gól

Futbalisti Šlasku Vroclav postúpili do 3. predkola Európskej konferenčnej ligy 2021/2022 aj vďaka dvom gólom Slováka Róberta Picha.

Tie prispeli k štvrtkovej domácej remíze Šlasku s Araratom Jerevan 3:3, poľský klub ide ďalej po výhre 4:2 v Arménsku.

Feyenoord Rotterdam sa trápil doma s kosovským FK Drita, postup po bezgólovej remíze v prvom zápase mu vo štvrtok vybavil stredopoliar Guus Til. Ten hetrikom rozhodol o výhre 3:2.

V 62. minúte v drese holandského klubu naskočil do stretnutia slovenský reprezentačný útočník Róbert Boženík.

Hráči kazašského tímu Šachtar Karagandy sa prebojovali do 3. predkola, vodvetnom dueli 2. predkola zdolali rumunský FCSB 2:1 a napokon uspeli v 11 m rozstrele, ktorý vyhrali 5:3.

Darilo sa aj ďalšiemu kazašského zástupcovi Tobolu Kostanaj, ktorý vyradil chorvátsky Hajduk Split, keď v domácej odvete triumfoval 4:1 po predĺžení. V 3. predkole sa Tobol stretne so Žilinou.

Ďalej ide aj Viktoria Plzeň, po víťazstve 2:1 na domácej pôde uhrala rovnaký výsledok aj na ihrisku bieloruského Dynama Brest.

Na prvý gól „viktoriánov“ prihral slovenský stredopoliar Miroslav Káčer, ktorý odohral celý duel.

Odvety 2. predkola Konferenčnej ligy

AEK Atény – Velež Mostar 1:0 pp, 2:3 v rozstrele (1:0, 0:0)
Gól: 90.+8 Mantalos
prvý zápas 1:2, postúpil Mostar

Servette Ženeva – FK Molde 2:0 (1:0)
Góly: 18. Diallo, 59. Kyei, ČK: 44. Stevanovič (Ženeva)
prvý zápas 0:3, postúpilo Molde

Universitatea Craiova – KF Laci 0:0
prvý zápas 0:1, postúilo KF Laci

Bohemians Dublin – F91 Dudelange 3:0 (1:0)
Góly: 69. a 73. Kelly, 35. Cornwall
prvý zápas 1:0, postúpil Dublin

NK Maribor – Hammarby IF 0:1 (0:1)
Gól: 5. Accam
prvý zápas 1:3, postúpilo Hammarby

NK Osijek – Pogoň Štetín 1:0 (1:0)
Gól: 44. Kleinheisler
prvý zápas 0:0, postúpil Osijek

Vllaznia Škodra – AEL Limassol 0:1 (0:1)
Gól: 20. Ščepovič
prvý zápas 0:1, postúpil Limasol

Borac Banja Luka – Linfield Belfast 0:0
prvý zápas 0:4, postúpil Linfield

Connah's Quay – FK Priština 4:2 (1:2)
Góly: 3. a 57. Insall, 47. Horan, 82. Morris – 29. a 36. Krasniqi
prvý zápas 1:4, postúpila Priština

Feyenoord Rotterdam – FK Drita 3:2 (1:2)
Góly: 7., 68. a 90. Til – 12. Simonovski, 16. Fazliu
R. Boženík (Feyenoord) od 63. min.
prvý zápas 0:0, postúpil Feyenoord

Partizani Tirana – FC Bazilej 0:2 (0:1)
Góly: 38. Stocker, 49. Arthur
prvý zápas 0:3, postúpil Bazilej

Puskásova Akadémia – RFS Riga 0:2 (0:0)
Góly: 53. Lemajič, 69. Santana
prvý zápas 0:3, postúpila Riga

NK Rijeka – Gžira United 1:0 (1:0)
Gól: 27. Drmič
prvý zápas 2:0, postúpila Rijeka

FK Škendija – Riga FC 0:1 (0:0)
Gól: 52. Soisalo
J. Krivák (Škendija) odohral celý zápas + ŽK
orvý zápas 0:2, postúpila Riga

Šlask Vroclav – Ararat Jerevan 3:3 (1:2)
Góly: 2. a 66. PICH, 58. Lewkot – 40. a 42. Kone, 89. Silue
R. Pich hral do 90.+5 min. + 2 góly, M. Putnocký (obaja Vroclav) na lavičke náhradníkov
prvý zápas 4:2, postúpil Šlask

Vojvodina Novi Sad – FK Panevezys 1:0 (0:0)
Gól: 90.+6 Kabič
prvý zápas 1:0, postúpila Vojvodina

1. FC Slovácko – Lokomotiv Plovdiv 1:0 (1:0, 1:0), 2:3 po 11 m rozztrele
Gól: 26. Daníšek
Tomič nastúpil za Slovácko v 105. minúte, Bajza a Šimko sedeli na lavičke náhradníkov
prvý zápas 0:1, postúpil Plovdiv

The New Saints – Kauno Žalgiris 5:1
Góly: 20. a 69. Robles, 13. Redmond, 25. McManus), 74. Davies – 85. Thuique
prvý zápas 5:0, postúpili The New Saints

Breidablik Kopavogur – Austria Viedeň 2:1 (2:0)
Góly: 5. Steindorsson, 24. Vilhjalmsson – 66. Fitz
prvý zápas 1:1, postúpil Breidablik

FC Fola Esch – Šachťor Soligorsk 1:0 (0:0
Gól: 52. Delgado
prvá zápas 2:1, postúpil Esch

Maccabi Tel Aviv – Sutjeska Nikšič 3:1 (2:0)
Góly: 25. a 34. Khalaila, 90+2. Almog – 51. Bubanja
prvý zápas 0:0, postúpilo Maccabi

Raków Čenstochová – FK Suduva 0:0, 4:3 po 11 m rozstrele
prvý zápas 0:0, postúpila Čenstochová

FC Santa Coloma – FC Hibernian 1:2 (0:0)
Góly: 70. Lopez – 83. Murphy, 76. Mackay
prvý zápas 0:3, postúpil Hibernian

BK Häcken – FC Aberdeen 2:0 (0:0)
Góly: 51. Olsson, 68. Bengtsson (z 11 m), ČK: 71. Waalemark (Hacken)
prvý zápas 1:5, postúpil Aberdeen

Levadia Tallinn – FC Dundalk 1:2 (1:1)
Góly: 17. Agyiri – 44. McMillan, 90+2. Patching
prvý zápas 2:2, postúpil Dundalk

Aarhus – FC Larne 1:1 (0:1)
Góly: 73. Olsen (z 11 m) – 45+1. Hale, ČK: 26. Thorsteinsson (Aarhus) po druhej ŽK
prvý zápas 1:2, postúpil FC Larne

Ironi Ašdod – FK Karabach 0:1 (0:1)
Gól: 8. Osobič
prvý zápas 0:0, postúpil Karabach

BATE Borisov – Dynamo Batumi 1:4 (1:0)
Góly: 45+2. Jablonski – 48. Mamuchašvili, 56. Flamarion, 74. Azarov, 90+5. Panculaja
prvý zápas 1:0, postúpilo Batumi

Hapoel Beer Sheva – Arda Kardžali 4:0 (2:0)
Góly: 5. Acolatse, 31. Safuri (z 11 m), 71. Ansah, 84. Hatuel
prvý zápas 2:0, postúpil Hapoel

Maccabi Haifa – Dynamo Tbilisi 5:1 (2:1)
Góly: 81. a 86. Ashkenaz, 17. Levi, 37. Sporkslede (vlastný), 75. Atzili – 24. Osei
prvý zápas 2:1, postúpilo MAccabi

Milsami Orhei – IF Elfsborg 0:5 (0:3)
Góly: 5., 25. a 65. Ndione, 8. Frick, 56. Love
prvý zápas 0:4, postúpil Elfsborg

Rosenborg Trondheim – FH Hafnarfjordur 4:1 (1:%)
Góly: 76. a 87. Ceide, 45. Islamovič, 54. Vecchia – 74. Thorisson
prvý zápas 2:0, postúpil Rosenborg

Sivasspor – FC Petrocub 1:0 (0:0)
Gól: 66 Kayode
prvý zápas 1:0, postúpil Sivasspor

Valerenga IF – KAA Gent 2:0 (1:0)
Góly: 11. Okumu (vlastný), 61. Naesberg
prvý zápas 0:4, postúpil Gent

Torpedo Žodino – FC Kodaň 0:5 (0:1)
Góly: 56. a 75. Boeving, 68. a 90+3. Hoejlund, 27. Dike
prvý zápas 1:4, postúpil FC Kodaň

FC Birkirkara – Olimpija Ľubľana 1:0 (1:0, 1:0), 4:5 po 11 m rozstrele
Gól: 27. Da Silva Francisco
prvý zápas 0:1, postúpila Ľubľana

Vorskla Poltava – KuPS Kuopio 2:3 pp (2:2, 0:0)
Góly: 48. Thil, 55. Sklyar – 49. Sebban, 90+3. Nissila, 111. Uzochokwu, ČK: 95. Kušnirenko (Poltava)
prvý zápas 2:2, postúpilo Kuopio

Bodö/Glimt – Valur Reykjavík 3:0 (1:0)
Góly: 26. Saltnes, 72. Moe, 90+3. Hagen
prvý zápas 3:0, postúpilo Bodö/Glimt

Dynamo Brest – Viktoria Plzeň 1:2 (0:)1
Góly: 90+1. Bilenkij – 12. Kayamba, 71. Falta
M. Káčer (Plzeň) odohral celý zápas
prvý zápas 1:2, postúpila Viktoria

FC Honka – NK Domžale 0:1 (0:1)
Gól: 22. Jakupovič
prvý zápas 1:1, postúpilo Domžale

FK Kešla – FK Soči 2:4 (1:2)
Góly: 35. Santos, 52. Hajiyev – 21. a 82. Dugandžič, 36. Burmistrov, 70. Prochin, 83.
prvý zápas 0:3, postúpilo Soči

FK Sumqajit – FK Čukarički 0:2 (0:2)
Góly: 10. Mame, 16. Dočič (z 11 m)
prvý zápas 0:0, postúpil FK Čukarički

FC Vaduz – Újpest Budapešť 1:3 (1:1)
Góly: 7. Dobras – 29. Tallo (z 11 m), 48. Beridze, 85. Orlovo
prvý zápas 1:2, postúpil Újpest

Tobol Kostanaj – Hajduk Split 4:1 pp (3:1, 0:0)
Góly: 61. a 67. Sergejev, 56. Jovančič, 119. Tagybergen – 90+4. Sahiti
prvý zápas 0:2, postúpil Tobol

FK Liepaja – CSKA Sofia 0:0, 1:3 po 11 m rozstrele
prvý zápas 0:0, postúpil CSKA

Šachtar Karagandy – FCSB 2:1 (2:1, 1:0), 5:3 po 11 m rozstrele
Góly: 11. Gabyšev, 90+1. Tattybajev – 76. Coman
prvý zápas 0:1, postúpil Šachtar

Aktualizujeme…

6 debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #Spartak Trnava #Apollon Limassol