Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Hanychová nabúrala so Soukupovým autom! Jeho reakcia je neuveriteľná!
Zdielať na

Hanychová nabúrala so Soukupovým autom! Jeho reakcia je neuveriteľná!

Archívna reportáž

To, že je mediálny magnát Jaromír Soukup (53) zo svojej Agáty Hanychovej (38) na mäkko, dokazuje pravidelne. Urobil ju moderátorkou vlastnej relácie v jeho súkromnej televízii, vyjadruje sa o nej s obdivom, varí pre ňu a obdarúva ju veľmi drahými darčekmi. Agáta priam žiari od spokojnosti a ukazuje, že je aj starostlivou mamou ich spoločnej vyše mesačnej dcérky Rozárky. Ako poďakovanie za pôrod dostala od Soukupa luxusné biele SUV. To už ale stihla aj nabúrať.

​Neubehol ani rok od preskočenia iskry medzi Agátou Hanychovou a Jaromírom Soukupom a už tvoria pár so záväzkami. Stali sa rodičmi spoločnej dcérky Rozárky, ktorú splodili na romantickej dovolenke v Soukupovej vile v španielskej Marbelle. Zdá sa, že to spolu myslia naozaj vážne, Jaromír sa netajil už pred pôrodom tým, že si zamýšľa zobrať Agátu aj za manželku. "Rozárka bude Soukupová" zaznelo z jeho úst s dodatkom: "... a Agáta bude tiež Soukupová." Ich sledovatelia preto netrpezlivo čakajú, či sa zakrátko dozvedia aj termín svadby. Zatiaľ majú ale obaja plno starostí ako rodičia. 

Na rolu mamy na plný úväzok si musí Agáta, známa workoholička, zvykať. Soukup má dve dospelé deti z prvého manželstva, a tak je to pre neho nezvyklá situácia, keď sa má venovať rodine, ale chopil sa toho s vervou. "Ja sa, žiaľ, pracovných povinností vzdať nemôžem. Nie je možné, aby som bol teraz trebárs mesiac doma, a to ma, samozrejme, neteší. Preto sa snažím večery a víkendy robiť čo môžem, aby som to dohnal a Aguš trochu pomohol," zveril sa. Agáta ho preto aj pravidelne chváli, priznala, že pre ňu po nociach aj varí a ráno pred prácou to prinesie. Kedysi často až morózne pôsobiaci Soukup od vzťahu s Agátou skutočne zmäkol. 

Agáta sa nebráni ani ďalšiemu potomstvu s Jaromírom: 

Soukup zmenu nátury potvrdil aj v rozhovore pre Instinkt, ktorý poskytol spolu s Agátou, keď ho priamo počas neho prekvapila jednou nepríjemnou novinkou ohľadom nového SUV, ktoré jej nedávno daroval. "Zvládla som to dobre. Išla som len do obchodu. Ale pravdou je, že som trošku nabúrala auto," prezradila na seba. "Ty si nabúrala auto?" prekvapene zareagoval Jaromír a Agáta to bez problémov priznala. Nešlo ale o nič vážne, ako tvrdila. Keď sa Soukup snažil zistiť, ktorá časť auta to schytala, Agáta tvrdila, že to ani poriadne nevidno. Soukup sa rozhodol na nečakanú situáciu reagovať prekvapivo vtipom. "Žena sa pýta manžela, čo by si dal na večeru, že by kúpila sviečkovú a fľašu dobrého vína. Manžel se spýta: ‘Ako veľmi? Sú to len plechy?‘ Toto je dosť podobné," uzavrel ich dialóg s dodatkom, že hlavne, že sa nikomu nič nestalo. Ktovie, ako reagoval Jaromír spred pár rokov, tento "nový" je zjavne pokojný v každej situácii.

Jaromír sa o svoje žienky stará a snaží sa im zabezpečiť život ako v bavlnke: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie