Tomu sa hovorí horúce fotenie! V hlavnej úlohe Rita Ora, ale odhalení boli...

Na pláži je to zvyčajne ona, kto je magnetom pre odhaľovanie sexy kriviek. Speváčka Rita Ora sa však tentoraz ocitla v spoločnosti, ktorá mala v ukazovaní nahej kože prím.

18.01.2022 11:05
653705146 Foto:
Speváčka Rita Ora v spoločnosti jedného z modelov na Maroubra Beach v Sydney.
debata

Tridsaťjedenročná britská hviezda, speváčka a porotkyňa šou The Voice Australia, absolvovala v pondelok fotenie na jednej z pláži v Sydney. Jej prítomnosť, samozrejme, prilákala paparazzov, ale tiež fanúšikov, ktorí ju pozorovali zdiaľky. Ak niekto očakával, že sa interpretka hitu Bang Bang vyzlečie do plaviek, zostal asi sklamaný. Oru však zastúpila hneď celá skupina… mužov.

Reč je o modeloch, ktorí sa zahrali na plavčíkov a jediné, čo zahaľovalo ich svalnaté telá, boli miniatúrne červené speedo-plavky. Jeden z modelov si so speváčkou zjavne veľmi dobre porozumel. Objektívy ich zachytili pri srdečnom smiechu a rozhovore v pauzách medzi jednotlivými zábermi.

Video
VIDEO: Rita Ora v obliehaní na pláži. Sexi telami plavčíkov Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Ako informoval portál JustJared.com, fotenie si objednal módny magazín Harper's Bazaar a súvisí aj s novým speváčkiným projektom. Hoci Rita Ora momentálne žije v Austrálii, kde ju okrem pracovných povinností priviedla aj láska k režisérovi Taikovi Waititimu, nezabúda ani na svojich najbližších.

Pred pár dňami oslávila narodeniny speváčkina mama Vera Ora a pri tej príležitosti Rita zverejnila gratuláciu aj spoločný záber s mamou na sociálnej sieti. Fanúšikov nepochybne šokoval aj fakt, že „Ora staršia“ vyzerá ako Ritina sestra. „Všetko najlepšie mojej najúžasnejšej mame,“ pripísala hudobná hviezda.

Izabel Goulart na pláži na ostrove  St-Barth v...
Bývalá americká topmodelka Kristen Pazik na...
+34Na pláži v Miami zachytili objektívy Ivanku...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #paparazzi #fotenie #Rita Ora #pózovanie #plavčík

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...