Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drsný ROZCHOD Twiinsky a Lobotku: Odkopol ju kvôli kilám navyše a potom… Vyhodil ich z bytu!

Lobotka dal vymeniť zámky! Zobraziť galériu (5)
Lobotka dal vymeniť zámky! (Zdroj: Instagram D.N.)

BRATISLAVA - Už sú to viac ako dva mesiace, čo slovenským šoubiznisom otriasol rozchod páru, ktorý mnohí považovali za stabilný. Daniela Nízlová a Stanislav Lobotka, ktorí sú rodičmi dvojročnej Lindy, išli od seba. Krátko potom, čo dvojica oznámila rozchod, sa objavili šokujúce informácie o jeho príčine. Medzi speváčkou a futbalistom to prestalo klapať, no a Stano sa rozhodol nedať šancu záchrane vzťahu, keďže matka jeho dcéry ho vraj skrátka fyzicky prestala priťahovať pre popôrodné kilá navyše. A to zďaleka nie je všetko...

Daniela s Lindou teda museli z Talianska odísť, pričom po návrate na Slovensko istý čas zotrvávali v Lobotkovom byte v Trenčíne, ktorý futbalista nevyužíva, keďže žije v Neapole. Istý čas strávili aj u rodičov pri Hronskom Beňadiku, kde momentálne býva Danielina sestra Veronika, teraz už aj s dcérkou Neou. 

Dvojica minulý rok v novembri oznámila rozchod
Zobraziť galériu (5)
Dvojica minulý rok v novembri oznámila rozchod  (Zdroj: Instagram D.N.)

Už v decembri sa šuškalo o tom, že Stano nemá v pláne nechať Danielu a jeho dcéru bývať vo svojom nevyužívanom byte. Náš zdroj tvrdil, že speváčka dostala pokyn, aby sa poobzerala po niečom inom, pričom mal ale prisľúbiť, že sa postará, aby mali strechu nad hlavou a neskončili bez bývania. „Ale nejako si to rozmyslel,” dodal vtedy zdroj portálu Topky.sk. 

Ešte väčší šok prišiel tesne pred Vianocami. Podľa nášho zdroja blízkeho expartnerom Lobotka Danielu zo svojho bytu v Trenčíne doslova vyhodil. „Krátko pred Vianocami im prišlo oznámenie, že sa budú meniť zámky, tak si rýchlo museli presťahovať všetky zvyšné veci a dočasne ísť k rodičom, kde sú vlastne doteraz. Rovno pred sviatkami dostali poriadny kopanec. Taký nečakaný darček,” povedal náš zdroj. 

Daniela musela pred Vianocami vypratať byt v Trenčíne a s dcérkou sa odsťahovali k rodičom.
Zobraziť galériu (5)
Daniela musela pred Vianocami vypratať byt v Trenčíne a s dcérkou sa odsťahovali k rodičom.  (Zdroj: Archív Twiins)

„Najväčšia sranda je, že Stano ho vôbec nevyužíva, nežije tam, pretože je preč a na Slovensko takmer nechodí a keď aj príde, tak len na pár dní. Takže nikto nechápe, prečo tam nemohli zostať,” hovorí náš zdroj, ktorý dodal že nad týmto športovcovým počínaním krúti hlavou mnoho ľudí z okolia bývalej prominentnej dvojice.

Ako sme sa dozvedeli, sestry Nízlové sa rozhodli na nič nespoliehať a zvažujú, že si vezmú úver na spoločné bývanie. K celej veci sme oslovili aj samotnú speváčku, tá však stále drží "bobríka mlčania". „Momentálne sa k tomu nemôžem vyjadrovať," odpovedala nám stručne Daniela Nízlová. 

Viac o téme: RozchodDaniela NízlováStanislav Lobotka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu