Orange: vianočná ponuka smartfónov, notebookov aj smart hodiniek

Ponuka dotovaných zariadení, ktoré sú na výber k paušálom Orangeu, je opäť o niečo širšia a pestrejšia. Nájdete v nej množstvo 5G smartfónov, repasované iPhony s 2-ročnou zárukou, inteligentné hodinky vrátane detských, smart TV, herné konzoly aj notebooky.

V piatok 22. októbra odštartovala vianočná ponuka, ktorú sme vám predstavili v tomto článku. Jej súčasťou sú aj obľúbené dvojičky telefónov v cene už od jedného eura. 

Ak si noví alebo existujúci zákazníci zakúpia v Orangei počas vianočného obdobia smartfón Samsung Galaxy S20 FE s Go paušálom, získavajú nárok na kúpu ďalšieho modelu Samsung Galaxy A12 32 GB black bez viazanosti  len za 1 euro

Zákazník, ktorý dá prednosť značke Xiaomi, si môže zakúpiť model Xiaomi 11 Lite 5G NE s Go paušálom a  získava nárok na kúpu ďalšieho modelu Xiaomi Redmi 9A bez viazanosti, rovnako len za 1 euro

Do ponuky sa vracia obľúbený model Apple iPhone X 64 GB (recenzia) v repasovanej verzii a za výhodnú cenu. Operátor ponúka 2-ročnú záruku s možnosťou priamej výmeny v prípade reklamácie. iPhone X 64 GB je k dispozícii v šedej farbe, v balení bez nabíjačky, za cenu 449 eur. 

Siahnuť môžete aj po repasovanej verzii iPhonu 8 (recenzia) 64 GB v zlatej a sivej farbe za cenu 311 eur, takisto s 2-ročnou zárukou, ktorý si môžu objednať na e-shope. 

Medzi novými smartfónmi v ponuke je aj horúca novinka Huawei Nova 9 (základné info). Výhodou telefónu je rýchle 66 W nabíjanie 4300 mAh batérie a tenká, ľahká konštrukcia. Jeho cena je 449 eur. Ďalšou novinkou z dielne Huawei je model Nova 8i (základné info) s 128 GB internou pamäťou v čiernej farbe za 279 eur.

Zákazníkov, ktorí hľadajú cenovo prijateľný smartfón s atraktívnou výbavou, osloví novinka Xiaomi Redmi 10 (základné info), dostupná v šedej a modrej farbe s cenovkou 189 eur. Do portfólia zariadení Orangeu pribudli nové farebné prevedenia modelov Oppo Reno 5 5G black  v cene 449 eur a Oppo Reno 5Z 5G black za 359 eur. 

Náročnejších zákazníkov zaujme dvojica Xiaomi 11T (základné info) za 499 eur a Xiaomi 11T Pro (základné info) za 619 eur. 

Zákazníci, ktorí preferujú pri práci stolový telefón, si môžu v ponuke Orangeu vybrať stolový SIM telefón s podporou volania cez 4G značky Maxcom MM41D VoLTE. Telefón má rádio, programovateľné klávesy a poskytuje jednoduché prepínanie medzi telefónom a reproduktorom. Cena modelu je 65 eur. 

Popri telefónoch Orange rozširuje aj ponuku ďalších zariadení. Fanúšikovia hier si môžu vybrať nadupaný hráčsky notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05. Cena tohto modelu je 949 eur. Zákazníci si môžu pod stromčekom urobiť radosť aj novou hernou konzolou Sony Playstation 5 v cene 579 eur, ku ktorej Orange pridáva ako bonus hru Spiderman. 

Sony Playstation 5 Digital s darčekovou kartou v hodnote 20 eur na nákup v Playstation obchode kúpite za 449 eur. Fanúšikov minimalistického dizajnu zaujme ľahký, tenký a príjemne spracovaný notebook Huawei MateBook D15 s českou i slovenskou klávesnicou za cenu 619 eur. 

TV novinkou je smart Android televízoru TCL 55P615 s uhlopriečkou 55 palcov, ktorý podporuje Orange TV aplikáciu. V ponuke operátora stojí tento smart televízor 499 eur. 

Milovníkov zdravého životného štýlu potešia smart hodinky Huawei Watch 3 Pro eSIM (recenzia) s operačným systémom HarmonyOS a LTE pripojením. Cena je 399 eur. Už v polovici októbra pribudli Apple Watch Series 7 41mm (základné info) so zeleným náramkom za cenu 429 eur a Apple Watch Series 7 45mm v šedej farbe za cenu 459 eur.  

Do ponuky v priebehu novembra pribudnú detské monitorovacie hodinky TCL MoveTime MT42 s GPS a Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm BT. 

Od budúceho mesiaca zaradí Orange do vianočnej ponuky aj dva Apple tablety. Nová generácia tabletu Apple iPad 10.2 (2021) 256 GB LTE Space Grey a Apple iPad Mini (2021) 64 GB LTE takisto vo farbe Space Grey. Ceny budú zverejnené hneď, ako budú zariadenia dostupné pre zákazníkov.  

Všetky nové mobilné zariadenia môžu zákazníci Orangeu získať s paušálmi Go na splátky od 1 eura, ako aj bez paušálu a viazanosti v plnej sume. Je tiež možné zakúpiť si ich bezpečne z pohodlia domova cez Orange e-shop.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu