SWAN a 4ka otvorili prvé spoločné predajné centrum

Telekomunikačný operátor SWAN spolu so sesterskou spoločnosťou 4ka vytvorili nový koncept spoločnej predajne pod názvom SWAN CENTRUM. Prvé funguje v Dunajskej Strede a na zákazníkov čaká prekvapenie.

V Dunajskej Strede tak ako v iných mestách boli doteraz služby 4ky dostupné na na pobočkách Slovenskej pošty, prípadne u niektorého zo zmluvných partnerov.

Odteraz si môžu zákazníci vybaviť všetko potrebné pod jednou strechou, či už sa to bude týkať služieb spoločnosti Swan alebo 4ka. Od ich zriadenia, zrušenia, až po kúpu mobilného telefónu či vhodného príslušenstva. 

Nový dizajn centra dá vizuálny základ pre ostatné predajne, ktoré budú postupne pribúdať po celom Slovensku. Zákazníci majú k dispozícii okrem vystavených produktov z aktuálnej hardvérovej ponuky aj šálku kávy alebo čaju, minerálku a nezabudlo sa s maškrtami ani na najmenších. 

Nové SWAN CENTRUM sa nachádza na prízemí ZOC Max v Dunajskej Strede na Galantskej ceste. Každý návštevník, ktorý sa rozhodne navštíviť novootvorené SWAN Centrum, si pri vstupe bude môcť zasúťažiť s kolesom šťastia a vyhrať niektorú z atraktívnych cien. Všetkých zákazníkov čakajú špeciálne otváracie zľavy a akcie, ktoré potrvajú až do 23. mája.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu