Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Meghan poriadne prekvapila! Zavolala kráľovnej a potešila ju TÝMTO!
Zdielať na

Meghan poriadne prekvapila! Zavolala kráľovnej a potešila ju TÝMTO!

Archívna reportáž

Mnohí skeptici si myslia, že to so vzťahmi v kráľovskej rodine nie je tak zlé, ako sa na prvý pohľad zdá a mnohé informácie sú častokrát len konštruktom kráľovských expertov či zaručených zdrojov z paláca. Tak či onak, to, že je v rodine posledné roky poriadne dusno je nepopierateľné, avšak iba samotní členovia rodiny vedia najlepšie, ako sa s príkoriami osudu vysporiadať. Isté však je, že žiaden z členov by nechcel mať pokrivené vzťahy najmä s osobou najdôležitejšou - s kráľovnou Alžbetou II., vedomá si je toho aj Meghan Markle.

Tehotná vojvodkyňa Meghan Markle bola podľa informácií denníka The Sun počas Harryho pobytu v Británii so svojím manželom v nepretržitom kontakte, avšak nielen s ním. Prostredníctvom videohovorov vraj každý deň hovorila aj s kráľovnou Alžbetou II., ktorej vyjadrila podporu a v pochmúrne dni ju dokonca potešila aj tváričkou malého pravnúčika Archieho, ktorý sa do debát svojsky zapojil, ako to už len rozkošné 2-ročné dieťa dokáže.

Pre Harryho bol neplánovaný výlet do rodnej zeme nepochybne náročnou skúškou, a to nielen preto, že pochoval svojho starého otca, princa Philipa, ale aj kvôli dusnej atmosfére medzi ním, jeho bratom Williamom a otcom Charlesom. Aj preto jeho manželka Meghan, ktorá je zároveň jeho najväčším spojencom v boji za "slobodu" a azda aj iniciátor ich "megxitu", ho počas hektických dní pred pohrebom vojvodu z Edinburghu dennodenne podporovala aspoň na diaľku, prostredníctvom telefónu. "Meghan a Harry boli v kontakte každý deň. Vedela, že táto cesta bude pre Harryho náročná. Nechcel nechávať Meghan a Archieho osamotených, a tak ho Meghan uistila, že mu bude volať každý deň, aby vedel, že sú v poriadku. Nechcela, aby sa strachoval," prezradil nemenovaný zdroj z blízkosti páru.

Harry nezaváhal a po úmrtí starého otca okamžite priletel:

​Avšak k rozhovorom sa podľa tvrdenia zdroja z okolia rodiny pripojila samotná kráľovná Alžbeta II., ktorú v pochmúrnej nálade pred pohrebom vlastného manžela aspoň trochu rozptýlila tvár jej pravnuka, ktorého nevidela naživo už rok a pol. "Meghan hovorila s Harrym aj krátko pred pohrebom. Meghan spolu s Archiem tiež hovorili so samotnou kráľovnou začiatkom týždňa," ozrejmil spoluator biografie o vojvodoch zo Sussexu s názvom Cesta za slobodou a expert na kráľovskú rodinu Omid Scobie. Harry však so svojou starou matkou údajne hovoril dvakrát, a to hneď po prílete do Británie, aby sa po dlhých mesiacoch zvítali a vyjadril jej zároveň sústrasť na stratou princa Philipa a neskôr počas jeho krátko pobytu. A to všetko samozrejme za prísnych opatrení, kvôli ochrane kráľovninho zdravia. "Láska a úcta, ktorú má k svojej starej matke bude vždy neoblomná," dodal Scobie, ktorý si však nemyslí, že sa počas stretnutia riešili rodinné spory.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

"Táto jeho cesta mala za cieľ uctiť si život jeho starého otca a podporiť príbuzných, bol to čas venovaný rodine. Sobota síce prelomila ľady a vytvorila priestor pre budúce rozhovory, ale ich problémy sa nijak zvlášť neriešili," ozrejmil skúsený pozorovateľ kráľovskej rodiny. Harry, ktorý počas pobytu v domovine obýval ich niekdajší domov, sídlo Frogmore Cottage na pôde Windsorského zámku, sa okrem kráľovnej stretol hneď s niekoľkými členmi rodiny.

​Okrem brata Williama a otca Charlesa, s ktorými mal po pohrebe princa Philipa krátky a vecný rozhovor, sa stretol aj s jeho obľúbenou sesternicou, princeznou Eugéniou. Dôvodom bol, okrem ich dobrých vzťahov, nepochybne aj malý synček August, ktorý sa princeznej a jej manželovi, podnikateľovi Jackovi Brooksbankovi narodil vo februári 2021. Naopak, totálne ho ignorovali a ani sa k nemu nepriznala jeho teta Anna, dcéra kráľovnej Alžbety II., ktorá je vraj hlavnou podozrivou z rasistických rečí.

Súvisiace články

Najčítanejšie