Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Najprv strach z rakoviny, teraz najkrajšia správa! Česká speváčka prezradila už aj POHLAVIE bábätka!
Zdielať na
Hudba

Najprv strach z rakoviny, teraz najkrajšia správa! Česká speváčka prezradila už aj POHLAVIE bábätka!

Zdroj: instagram/Verona

V ťažkých časoch poteší akákoľvek dobrá správa, aj keď sa týka niekoho iného. Pri neradostných novinkách súvisiacich s pandémiou je zvesť o očakávaní bábätka ako balzam na dušu. A nepochybne tisícnásobne intenzívnejšie toto šťastie prežíva samotná nastávajúca mamička - v tomto prípade 26-ročná česká speváčka Verona.

Speváčka populárneho českého zoskupenia, 26-ročná Veronika Slatinská, prezradila svetu najkrajšiu správu - už onedlho sa stane mamou. Finalistka speváckej súťaže sa vydala pred dvomi rokmi a netajila sa tým, že jedného dňa majú bábätko určite v pláne. No ešte predtým prišla nepríjemná správa.

Pred vyše rokom Veroniku šokoval verdikt lekára, keď sa dozvedela, že ako prevenciu pred hroziacou rakovinou krčka maternice bude musieť podstúpiť chirurhický zákrok. "Stála som na hranici pred rakovinou krčka maternice a bola som zmierená s tým, že nikdy nebudem mamou, nikdy nepocítim kopnutnie dieťatka v brušku a nikdy nezažijem tie ďalšie prekrásne veci spojené s materstvom," napísala odovzdane Verona.

Vypočujte si Veronin duet s Michalom Davidom:

Našťastie, všetko dopadlo dobre. "Život mi dal druhú šancu. Operácia sa pdoarila a ja som sa rozhodla, že je načase vziať svoj život za iný, správny koniec," povedala odhodlane speváčka. A už onedlho bolo bábätko v brušku. Verona je už v šiestom mesiaci, začiatkom roka príde na svet jej vysnívané bábätko. Hoci tajne snívala o dievčatku, toto jej tak úplne nevyšlo. No rozhodne nesmúti. "Už som sa tak preorientovala na chlapčeka, že by som nemenila," napísala k veľkému odhaleniu, čo to nosí v brušku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ahoj moji milovaní Veroňáci, ráda bych se s Vámi podělila o nejkrásnější novinku v mém životě a zároveň sdělila svůj životní příběh!!❤ Mnoho z Vás mi již včera psalo gratulace a ja si toho neskutečně vážím a cením ❣ Nebojte se ničeho. To, že budu maminka neznamená, že to pro mě ve Veroně končí.. ba naopak mám chuť pracovat co nejdéle to půjde (pakliže to naše vláda dovolí) a vrátit se zpět na pódia co nejdříve ❤... A teď něco málo k mému osudovému příběhu... ??❤Už teď Tě milujeme srdíčko naše!!!?? Rok 2020 se blíží velice rychle ke svému konci, ale i tak musím říci, že jsem zatím během tohoto roku zažila mnoho okamžiků, které hodně ovlivnily můj život! Bolesti vystřídané štěstím a nepopsatelnou radostí. O to více jsem si života začala vážit. . Mnoho z Vás možná zaznamenalo to, že jsem na začátku roku podstoupila operaci. Připadala jsem si vždy jako mladá a silná žena, kterou nemůže potkat nic, co by ji mohlo jakkoliv psychicky nebo fyzicky oslabit, ale stalo se. Stála jsem na hranici před rakovinou deložního čípku a byla smířená s tím, že nikdy nebudu maminka, nikdy neucítím kopnutí svého děťátka v bříšku a nikdy nezažiju ty další překrásné věci s mateřstvím spojené. Život mi dal ale druhou šanci. Operace se podařila a já se rozhodla, že je na čase vzít svůj život za jiný a správný konec. Děkuji tomu nahoře, že nade mnou nezlomil hůl a také svému manželovi, který stál vždy při mě, ať se dělo cokoliv a byl mi vždy tou největší oporou když jsem byla mnohokrát na dně, nevěřila v sebe sama a chtěla vše vzdát. . Řekli jsme si ,,JDEME DO TOHO". Podařilo se.. Budeme MAMINKA a TÁTÍNEK ❤. Snažili jsme se toto naše tajemství střežit hodně dlouho, ale když už jsme v té polovině, tak jsem si říkala, že se s Vámi o tu obrovskou radost podělím!! Pevně věříme, že vše bude v pořádku, jako tomu je doposud! Děkuji moc všem těm, kteří toto dočetli až do konce! Třeba se se mnou budete chtít podělit i Vy o podobný příběh, který Vám změnil život! Už se těšíme na rok 2021 a až tu budeš s námi zlatíčko!! . . #love #verona #momtobe #pregnant #happy #musician #singer #music #pregnantbelly #gingerhair #couple

Príspevok, ktorý zdieľa ? ? ? ? ? ? (@veronaofficialcz),

Je jasné, že aj vzhľadom k zdravotnému stavu spred pár mesiacov nechcela svetu oznamovať novinu príliš skoro, no šiesty mesiac je už naozaj výrazne bezpečné obdobie. "Snažili sme sa toto naše tajomstvo strážiť dosť dlho, ale keď už sme za polovicou, tak som si povedala, že sa s vami o tú obrovskú radosť podelím! Pevne veríme, že všetko bude v poriadku tak, ako doteraz," naznačila aj ideálny zdravotný stav seba i synčeka. Prezradila, že s manželom už majú vymyslené aj meno, to si ale nechajú skutočne až do pôrodu len pre seba.

Súvisiace články

Najčítanejšie