Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Frayer Flexking oznámil vydanie nového albumu Hoodba, ktorý kúpiš iba u nás!
frayer flexking hoodba
Zdroj: youtube.com, shop.rukahore.sk
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Frayer Flexking oznámil vydanie nového albumu Hoodba, ktorý kúpiš iba u nás!

Frayer Flexking vydá nový album Hoodba

Slovenský raper Frayer Flexking sa síce pripravuje na svoj ďalší boxerský zápas, ale čas má aj na hudbu a vydá nový album s názvom Hoodba! Rodák z Dubnice nad Váhom si pre svojich fanúšikov pripravil projekt, ktorý bude obsahovať nevídaný počet skladieb, konkrétne až 26! Featy a spolupráce budú oznámené neskôr, zatiaľ nám teda musí stačiť, že sa po albumoch STOKAR a BLASinec dočkáme tretieho štúdiového albumu od Flexkinga už tretí rok po sebe!

Raper sa o vydanie nového projektu podelil aj s fanúšikmi na Instagrame. Tvrdí, že na tento album nie je nikto pripravený.

Hey bla! Nový album! Hoodba hoodba hoodba. Musel som vám dať novú hoodbu, tak dúfam, že 26 skladieb bude dosť. Album je robený pre vás, more, aby ste mali čo počúvať na dosť dlhú dobu si myslím. Všetkým, čo som púšťal tracky, sa ľúbili, tak som zvedavý na váš názor. Jedno viem, že toto nebude nikto čakať, čo som vypustil zo seba,“ uvádza Flexking, pričom dodáva, že album a aj nový merch si môžeš zakúpiť v predpredaji iba v našom Ruka Hore shope!

Albumy a produkty od Frayera Flexkinga si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: youtube.com, shop.rukahore.sk

Komentáre

Odporúčame