Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kolaps priamo na pľaci! Seriálovú hviezdu previezli do nemocnice, rodina zverejnila správu o jeho stave!
Zdielať na

Kolaps priamo na pľaci! Seriálovú hviezdu previezli do nemocnice, rodina zverejnila správu o jeho stave!

Zdroj: youtube/screenshot Better Call Saul trailer

Fanúšikov jedinečného a svojrázneho právnika zo seriálu Better Call Saul (Volajte Saulovi) poriadne vydesila správa o jeho kolapse priamo na pľaci. Päťdesiatosemročnému hercovi pomoc okamžite poskytli členovia štábu a následne ho sanitka previezla do nemocnice v oblasti Los Angeles, kde je v opatere aj v súčasnosti.

Amerického herca Boba Odenkirka (58) v utorok previezli do nemocnice po tom, ako údajne skolaboval na pľaci v Novom Mexiku počas nakrúcania seriálu Volajte Saulovi (2015). Informoval o tom spravodajský portál BBC.

Päťdesiatosemročný herec podľa viacerých správ práve nakrúcal scénu obľúbeného spin-offu Perníkového tatka (2008 - 2013), keď mu zrazu prišlo zle. Po prvej pomoci od kolegov ho sanitka previezla do nemocnice, kde je stále v opatere.

Pripomeňte si Boba v jeho zrejme životnej úlohe:

Najnovšie správy sú ale veľmi optimistické. "Bude v poriadku," napísal 22-ročný Nate Odenkirk, hercov syn, na Twitter v stredu podvečer. "Môžeme potvrdiť, že Bob je v stabilizovanom stave po tom, čo zažil príhodu súvisiacu so srdcom," uvádza sa vo vyhlásení Odenkirkových zástupcov. "On a jeho rodina by chceli vyjadriť vďačnosť za neuveriteľných lekárov a zdravotné sestry, ktorí sa o neho starajú, ako aj za hercov, štáb a producentov, ktorí zostali po jeho boku. Manželia Odenkirkovci by sa tiež chceli poďakovať všetkým za prejavené želania a požiadať ich o súkromie v tomto období, keď Bob pracuje na svojom zotavení," uzavreli v stanovisku Odenkirkovci prostredníctvom hovorcu.

Herec, režisér, scenárista a producent Bob Odenkirk, celým menom Robert John Odenkirk, je známy najmä ako Saul Goodman (Jimmy McGill) zo spomenutých seriálov Perníkový tatko a Volajte Saulovi. Na konte má dve Primetime Emmy, pričom si vyslúžil aj ďalších 14 nominácií a tiež štyri nominácie na Zlatý glóbus. Účinkoval napríklad aj v Saturday Night Live (1975), seriáloch Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014) a Fargo (2014) či filmoch Nebraska (2013), The Post: Aféra v Pentagone (2017), Malé ženy (2019) alebo Nikto (2021). Tvorcovia v súčasnosti nakrúcajú poslednú, šiestu sezónu Volajte Saulovi, ktorá by sa mala do vysielania dostať v roku 2022. Seriál sleduje prerod Odenkirkovej postavy z trápiaceho sa právnika menom Jimmy McGill na svojrázneho Saula Goodmana, ktorého stvárňoval v Perníkovom tatkovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie