Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pekelne sexi Kucherenko! Ukázala nahé prsia, fanúšikovia sú z fotky vo vytržení!
Zdielať na

Pekelne sexi Kucherenko! Ukázala nahé prsia, fanúšikovia sú z fotky vo vytržení!

Archívna reportáž

Východniarka Silvia Kucherenko (39) patrí medzi instahviezdy, pri ktorých by človek márne pátral po tom, čím sa vlastne v šoubiznise presadila. No jedna odpoveď tu je - jej krása, hoci vylepšovaná odborníkmi. Poslednú dobu ale svojich vyše polmilióna sledovateľov prekvapovala návratom k prirodzenosti, hoci ide skôr len o drobné úpravy. No aspoň duckface, ktorým sa preslávila, je už minulosťou. Teraz ukázala nadšeným fanúšikom svoje prsia v celej kráse - ako umelecké dielo.

Silvia Kucherenko dobre vie, že ako influencerka nesmie zaspať na vavrínoch a tak neustále pridáva na svoj profil na Instagrame nové a nové fotky, aby udržala sledovateľov v strehu. A neraz sú aj poriadne pikantné. Má navyše už nejaký ten piatok aj svoj pravidelný program v internetovej televízii s názvom Svet podľa Kucherenko.

Za svoju postavu sa táto Michalovčanka rozhodne nemusí hanbiť, no neprestáva na nej pracovať. A bola by to márna práca, ak by sa nemohla pochváliť svetu. Aktuálne vyrazila fanúšikom dych sexi fotkou s odhalenými prsiami. Akurát, že bradavky ľudia hľadali len márne, boli prelepené a ešte aj prekryté farbou. Silvia poskytla svoje telo na vytvorenie dokonalého bodypaintingu. Po dokončení umeleckej práce sa, samozrejme, odfotila a s výsledkom sa pochválila na Instagrame.

Silvia nemala práve šťastnú ruku pri výbere manžela. Ten jej je už ex, pár rokov je navyše vo väzení:

​Preventívne ale hneď pridala aj varovanie všetkým, ktorí by jej chceli vstupovať do svedomia. "Skôr než mi tu začnete písať, aké je to odvážne, zvážte, kto je váš vzor a aký slovník používa. Toto je umenie, nie odvážne," oslovila followerov priam mimozemsky vyzerajúca kráska na fotkách, kde jej stylistka urobila rozcuchaný účes so zapletaným chvostom, zvýraznila oči a časť pŕs okolo bradaviek a evidentne použila na celý trup aj tmavý mejkap. Ako obvykle, Silvia opäť vyzdvihla vzdelanie, na ktorom jej evidentne veľmi záleží, v tomto prípade ale musela vzdať hold aj umelcom a kreativite, bez tej by výtvor na jej tele nevznikol.

Na Instagrame mala s touto extravagantnou vizážou úspech, ľuďom padala sánka a srdiečka pribúdali ostošesť, napríklad aj od Lely Ceterovej či Zuzany Belohorcovej. Hoci Silvia na Instagrame rada provokuje, nie je to vraj pre ňu norma aj cez bežné dni. Silvia má hranice jednoznačne dané. "Keď má žena čo ukázať a snímky sú vkusné, tak prečo nie. Navyše je to aj otázka finančného ohodnotenia a málo by to nebolo. Nikdy by som nenafotila čokoľvek lacné, plus snímky by museli vzniknúť pod rikami fotografa, ktorý už má vybudované nejaké meno," prezradila Silvia pre Extra.cz, za akých podmienok by sa nechala nafotiť odhalená. Nebolo by to po prvýkrát, ktovie ako mala nastavené hranice, keď sa do šoubizu len dostávala.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie