Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
A je to vonku! Cibulková opäť ohúrila baby shower párty a prezradila aj POHLAVIE dieťatka!
Zdielať na

A je to vonku! Cibulková opäť ohúrila baby shower párty a prezradila aj POHLAVIE dieťatka!

Archívna reportáž

Dominika miluje extravaganciu, podobne to vyzerá aj na jej žúroch

Tento rok oslávi v júni malý Jakubko Navara tri roky. No v tej dobe z neho bude už veľký brat, zhruba o mesiac sa totiž Dominika stane dvojnásobnou mamou. A ako máva zvykom pri rôznych významných udalostiach, aj teraz zorganizovala exkluzívny žúr pre svojich najbližších. Vzhľadom na ročné obdobie ale musel byť v interiéri. No ani to mu neubralo na dokonalosti.

​V srdci bratislavského Starého Mesta sa dnes žúrovalo. Dominika Cibulková pozvala okruh svojich najbližších na veľkú párty - odhalenie pohlavia jej očakávaného bábätka a tak trochu rozlúčku s tehotenstvom a vítanie dieťatka zároveň. Bývalá tenistka nesklamala - opäť oslovila svoju obľúbenú firmu a priestranný byt zaplavili stovky balónov.

Dominika nemusela robiť žiadne caviky, ako prasknutie balónu, či krájanie torty, alebo akýkoľvek iný obľúbený spôsob prezrádzania pohlavia, aký sa az ostatné roky zaužíval už aj na Slovensko. V tomto prípade sa stačilo pozrieť navôkol a bolo to jasné.

Pred vyše tromi rokmi ukončila Dominika kariéru v najlepšom, ale aj pre najlepší dôvod:

​V prvom rade boli veľavravné už len Cibulkovej cukríkovo-ružové šaty, v druhom rade to boli záľahy balónov v béžových, bielych a opäť aj - v ružových tónoch. Akoby Dominikin život nebol už aj tak dosť dokonalý, ešte bude ako čerešnička aj to, že sa jej pošťastilo mať deti oboch pohlaví. Aké meno dostane Jakubkova sestrička zatiaľ známe nie je, ale aj pri prvom tehotenstve si to nechala Dominika pre seba až do pôrodu. Ako sa hovorí, najmä nech je bábo zdravé!

Najčítanejšie