2021-07-28 09:00:00
PR VAM
PR VAM
Zdroj: PR VAM Security

Aby prelomil zlodej toto zabezpečenie auta, potreboval by desiatky hodín. Ako je to možné?

Nech by zlodej robil čokoľvek, s autom len tak ľahko neodíde. Aj preto je VAM system dodnes neprekonaný.

Na Slovensku sa každý rok ukradne viac ako 1200 vozidiel. Častokrát sú to modely za desaťtisíce eur najluxusnejších značiek. Ako je to možné, keď sú plné technológií a bezpečnostných prvkov?

Tak ako napredujú technológie, napredujú aj zlodeji áut. Pri svojej práci používajú čítačku kľúčov, diagnostický prístroj či rušičku signálu, vďaka ktorým vozidlo otvoria do pár sekúnd a odídu s ním bez stopy. Ak nechcete, aby to bol aj váš prípad, zabezpečte si auto dodatočne elektromechanickým systémom VAMPIRE Lite.

Zdroj: PR VAM Security

Prečo VAMPIRE Lite?

Vampire Lite je najmodernejšia verzia zabezpečovacieho systému postavenom na technológii, ktorú žiaden zlodej áut neprekonal takmer 30 rokov. Ide o 7-cestný imobilizér, ktorý naraz dokáže v aute blokovať až 7 častí vozidla pod mechanickou kombináciou, čím zaručuje 100 %-nú ochranu automobilu pred krádežou.

VAMPIRE Lite blokuje naraz týchto 7 komponentov auta:

motor, spojkový pedál, elektroniku, ručnú brzdu, batériu, palivovú sústavu a elektronickú riadiacu jednotku motora.

Zdroj: PR VAM Security

Ako VAMPIRE Lite funguje?

Po inštalácii systému, ktorá trvá max. 4 hodiny, dostanete špeciálny kľúč. Ten po vytiahnutí automaticky zablokuje vybrané časti automobilu, čím sa vozidlo znehybní. Zlodej nemá šancu za tak krátky čas zistiť, čo, kde a ako je blokované, preto mu neostáva nič iné, ako prerušiť svoj zámer a skúsiť odcudziť menej chránené auto.

Unikátne zabezpečenie v každom vozidle

VAMPIRE Lite je založený na princípe kombinatoriky a jedinečnosti, čo znamená, že v každom vozidle sú zabezpečené iné časti a na iných miestach, čo z neho robí takmer neprekonateľný systém. Zlodej by nedokázal VAM system identifikovať ani v prípade, že by si rovnaký model auta s nainštalovaným systémom VAMPIRE Lite rozobral doma v garáži.

Zdroj: PR VAM Security

Investujte do 100 %-nej ochrany auta

VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu, ktorá si nevyžaduje žiadne ďalšie poplatky, či už za prevádzku alebo aktualizáciu systému. Jeho cena závisí od značky a modelu auta. Ak chcete mať váš automobil 100 %-ne chránený, požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na tomto odkaze.

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM

Komentáre k článku


Stream naživo