Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dara Rolins: TAKTO to bolo s plánmi na tehotenstvo s Rytmusom! Dá sa ešte dokopy s otcom jej dcéry?
Zdielať na
Hudba

Dara Rolins: TAKTO to bolo s plánmi na tehotenstvo s Rytmusom! Dá sa ešte dokopy s otcom jej dcéry?

Archívna reportáž

Po neustálom prepieraní súkromia Dary Rolins (48) sa ho speváčka snaží už viac chrániť. Nič sa preto nevie o jej vzťahoch s mužmi, ani či má ešte plány na vážny záväzok. Dôležitú úlohu v jej živote zohral Matěj Homola (48), otec jej dcéry a tiež Patrik Vrbovský (44), kde to vo vzťahu s ním vyzeralo byť veľmi vážne. Dokonca si spoločne postavili aj luxusný dom v Prahe. Ten zostal napokon Dare a žije v ňom spolu s dcérou Laurou bez partnera, aspoň sa o ňom nezmieňuje.

Najväčšou láskou života Dary Rolins je nepochybne jej jediná dcére Lola. S chlapmi to mala všelijako, žiadny z jej vzťahov nevyústil do manželstva. O to viac si váži toho, že sa jej podarilo stať sa mamou rozkošnej dcéry Laury, ktorá dáva jej životu zmysel. Je s ňou tak často, ako sa len dá, aj teraz sa spolu chystajú na dovolenku počas jesenných prázdnin. "Máme blízky a dobrý vzťah, Lola je zvyknutá hovoriť so mnou o všetkom. Myslím si, že aj keď nemám patent na rodičovstvo, vyrastá z nej zaujímavá a múdra slečna," vyjadrila sa Dara v rozhovore relácie Experti pre Expres.cz.    

O otcovi Laury, hudobníkovi Matějovi Homolovi z kapely Wohnout, hovorí priam v superlatívoch, až sa zdalo, či sa nedajú opäť dokopy, ale v rámci ich rozchodu nebolo všetko pekné. "Najviac zo všetkého som rada, že sme dokázali rozchod ustáť, zistili sme, že nemôžeme spolu fungovať. Je to ako keď dáte dva magnety opačnou stranou,  snažia sa spojiť, ale nejde to. No Laura sa zrodila z ohnivej lásky. Je to na nej poznať, je v nej oheň, energia a slnko. Som nesmierne šťastná, že práve s ním tú Lauru mám," prezradila speváčka. "Matěj bude do môjho života patriť vďaka Lole celý život. Ako muž-otec je preto pre mňa, ale aj pre nás, nenahraditeľný. A v tejto úlohe se mu darí naozaj skvele,“ konštatovala Dara na adresu otca svojej dcéry, až by si jeden myslel, žeby to snáď mohli dať znovu dokopy.

Darin milostný život spájali aj s mladým slovenským raperom Dalybom, s ktorým nahrala aj a spoločný singel s názvom Hello Kitty. Z údajného romániku sa však vykľul iba šikovný marketingový ťah

"Návrat nehrozí, tam by sa to mohlo všetko zas pokaziť. Kvôli Laure to nemôžeme dopustiť. Matěj má šťastný vzťah, už dlho je zamilovaný do jednej Slovenky, volá sa Andrea. Už to povedal verejne, takže to môžem povedať aj ja. Laura ju zbožňuje, je to super ženská a ja som rada, že je to práve ona, ktorá trávi toľko času v blízkosti našej Laury. Tiež má na ňu super vplyv. Všetko je zaliate slnkom," popísala s eufóriou ako to u nich teraz funguje. Ďalšie deti už ale neplánuje, hoci, ako minulý rok ukázali viaceré známe ženy v Česku aj na Slovensku, ešte stále by na to mohla mať vek."Teraz už dieťa mať nechcem, a aj keď sa stane to, že sa rozhodnem byť v nejakom oficiálnom partnerskom vzťahu a poviem si, že to nie je len môj milenec, ale je to môj muž, tak nebude dieťa tá prvá myšlienka či podmienka, čo mi napadne, tam už je to vyriešené. Dokonca aj Laura sa už dostala do štádia, že po súrodencovi už netúži, takže je to v poriadku," má v tom Dara jasno.

Okrem dcéry Loly napĺňa Daru jej ďalšia životná láska,  tou je hudba a tanec, ktorým sa intenzívne venuje aj v doprovode dievčat z jej tanečnej skupiny:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Ale v minulosti na druhé dieťa jeden čas pomýšľala. "S mojím bývalým partnerom sme mali jednu chvíľu pocit, že by sme možno aj chceli, aj sme sa o to chvíľku pokúšali, ale ako sme boli rozlietaní, tak napokon je všetko tak, ako má byť," prezradila Dara o nemenovanom mužovi, no je zrejmé, že hovorila o Rytmusovi. "Aj tak pocitovo som s tým bola asi tak za 5 minút úplne vyrovnaná, že vieš čo,  asi dieťa mať nemáme, poďme ďalej každý, a čert vie, či spolu vôbec budeme. A tak sa aj stalo," zhodnotila Rolins minulosť so slovenským raperom, s ktorým boli vo vzťahu dlhých 7 rokov. "Som šťastná, že on má dieťa s niekým iným, ja som šťastná, že mám dieťa s tým, s kým ho mám, a nikdy som už potom nemala pocit, že je to škoda, že Laure by sa súrodenec hodil, nie," uzavrela definitívne túto tému a nie je dôvod jej neveriť. Dara žije život skutočne naplne a zdá sa, že je spokojná s tým, ako to práve je.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie