Nahá Megan Fox pózuje s milencom a mieri mu do... Je to extáza aj agónia, vraví on

Patria rozhodne medzi najsledovanejšie páriky súčasného šoubiznisu. Herečka Megan Fox s partnerom Machine Gun Kellym vedia tiež, ako tento záujem ešte rozvíriť.

12.10.2021 13:04
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British GQ (@britishgq)

Dvojica, ktorá sa stretáva spolu od jari minulého roka, nafotila sériu záberov pre lifestylový pánsky magazín GQ Style. Väčšina z nich je poriadne pikatných a pozornosť čitateľov určite pritiahne na seba najmä 35-ročná herečka.

Fox je na každej fotografii, ktorá sa objavila zverejnená aj v „ochutnávke“ na sociálnej sieti časopisu, poriadne provokatívna a zvodná. Azda najodvážnejší je však moment, na ktorom sedí vedľa svojho partnera celkom nahá, len s koženým postrojom na zbraň a pištoľou v rukách, ktorou mieri do partnerovho rozkroku (foto si preklikajte šípkou vpravo v odkaze z Instagramu).

Dvojica sa pri príležitosti fotostory, ktorá vznikla pre britskú mutáciu magazínu, rozhodla hovoriť aj o ich spoločnom vzťahu. „Je to veľmi intenzívny vzťah,“ komentovala 35-ročná herečka, ktorá je tiež matkou troch synov. Tých má z neúspešného manželstva s hercom Brianom Austinom Greenom. Zväzok sa rozpadol len krátko predtým, ako sa Fox začala stretávať s populárnym hudobníkom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British GQ (@britishgq)

Machine Gun Kelly, ktorý je od hviezdy hitu Transformers mladší o štyri roky, tiež v rozhovore prezradil, že spolu prežívajú vášnivé, krásne, ale aj náročné chvíle. „Je to extáza a agónia v jednom. Nechcem, aby si ľudia mysleli, že všetko je perfektné. Je to temná rozprávka,“ komentoval v interview.

Dvojica sa od istého času pravidelne objavuje na spoločenských akciách. Naposledy takto zaujali počas slávnostného vyhlásenia cien MTV Video Music Awards, kde opäť provokovala najmä zvodná brunetka. Obliekla si totiž priehľadný model šiat z dielne značky Mugler a razom sa stala jednou z najdiskutova­nejších dám akcie. Pozrite si archívnu galériu z minulého mesiaca.

Paris Hilton je narodená v znamení Vodnára.
Herečka Megan Fox bola asi najdovážnejšou dámou...
+25Speváčka Kim Petras a jej neprehliadnuteľný...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #láska #vzťah #Megan Fox #fotenie #GQ #sexy #pištoľ #Machine Gun Kelly

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...