Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Brzobohatý vyrazil do spoločnosti prezlečený za ženu! Dúfal, že si to nikto nevšimne!
Zdielať na

Brzobohatý vyrazil do spoločnosti prezlečený za ženu! Dúfal, že si to nikto nevšimne!

Archívna reportáž

Ondřejovu záľubu prepálila jeho exmanželka v žiadosti o cirkevný rozvod

Zmysel pre recesiu Ondřejovi Gregor Brzobohatému (41) nikdy nechýbal, čo teraz potvrdil aj na premiére Klietky bláznov vo Švandovom divadle v Prahe. Keď sa vlani prevalilo, že sa rád prezlieka do ženských šiat, na chvíľu ho to rozhodilo, no už zakrátko sa na tom zabával. Prezradil aj, že má ako drag queen meno Tiffany Richbitch. Prvýkrát sa takto verejne ukázal až teraz.

​Vo Švandovom divadle sa rozhodli oprášiť komédiu zo sedemdesiatych rokov minulého storočia Klietka bláznov. Mal to byť práve Ondřej Gregor Brzobohatý, ktorý toto predstavenie už dávno odporúčal Filipovi Rajmontovi, ktorý v ňom hrá hlavnú rolu Albína. Ondřej na predstavení spolupracoval a podporoval ho, preto nečudo, že na premiére nechýbal. So svojou manželkou Danielou a sestrou Rolou však prišli skutočne originálne ustrojení. Ondro mal nielen šaty, silné líčenie, ale dokonca aj lodičky na vysokom podpätku. Fotky si môžete pozrieť TU, Ondřej v blond parochni, Daniela v afro kučeravej.

"Dúfal som, že z tohto večera vyviazneme bez povšimnutia médií. Boli sme tam súkromne. Čo sa dá robiť... Tak snáď to aspoň pomôže spropagovať túto skvelú show," povedal Blesku pri odchode z divadla. Ako on, tak aj jeho manželka Daniela mali na hlavách parochne a trblietavé šaty. Priznal, že v zahraničí chodí rád v drag queen podobe na predstavenia s touto tematikou. Vraj je to tam bežné a konečne to urobil aj v rodnom meste. Vyzval ho k tomu Filip Rajmont a on mu veľmi rád vyhovel.

"S Danielou i mojou sestrou Rolou sme to všetci pojali v drag queen štýle, ako sa na takú udalosť sluší a patrí. Bol som rád, že sme v tom neboli sami. V dragu tam bolo veľa hostí. Nostalgicky som si zaspomínal a od srdca sa pobavil, môžem toto predstavenie všetkým len odporučiť," odkázal Brzobohatý, ktorý má sám osobné skúsenosti s hraním v tejto komédii, keď pred rokmi stál v ich rodinnom divadle po boku svojho otca Radka Brzobohatého (†79). Podľa Rajmonta je hra stále aktuálna, možno aj viac ako vtedy. "Sloboda, láska a rešpekt sú témy, o ktorých asi bude vždy nutné hrať, aby na nich spoločnosť nezabúdala," zdôraznil predstaviteľ Albína, ktorého veľmi potešila silná podpora od Ondřeja, či skôr v tomto prípade od Tiffany...

Najčítanejšie