Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Meghan naložila kráľovskej rodine a čakala od nich súcit a ospravedlnenie! Skutočný výsledok ju šokoval!
Zdielať na

Meghan naložila kráľovskej rodine a čakala od nich súcit a ospravedlnenie! Skutočný výsledok ju šokoval!

Archívna reportáž

To, že kráľovská rodina a privydaná Meghan Markle žijú v úplne iných svetoch, je známa a celkom pochopiteľná skutočnosť. Kalifornské dievča, ktoré vyrastalo v slnečnom a voľnomyšlienkárskom prostredí Los Angeles plnom celebrít a neviazaných večierkov, iba ťažko porozumie strohému životu v britskej kráľovskej rodne, kde vládnu prísne pravidlá, zmysel pre zodpovednosť a konzervatívne zmýšľanie. Preto sa azda niet ani čo čudovať, že si k sebe nedokážu nájsť cestu, ba naopak, od rodiny sa odkláňa aj sám princ Harry, ktorému svet šoubiznisu, zdá sa, celkom zavoňal.

O tom, ako diametrálne odlišne zmýšľa vojvodkyňa zo Sussexu a zvyšok kráľovskej rodiny svedčí aj informácia, ktorú priniesol denník The Sun. Podľa spisovateľa a experta na kráľovskú rodinu, Toma Qinna, vraj Meghan svojimi vyhláseniami u Oprah nechcela rodine ublížiť, americká herečka od členov jednej z najvýznamnejších monarchií sveta iba očakávala súcit a dokonca dúfala, že sa jej kráľovská rodina ospravedlní. 

Ako tvrdí autor knihy Kensingtonský palác: Initímne memoáre, spisovateľ Tom Quinn, Meghan vraj chcela od kráľovskej rodiny len súcit a počuť ospravedlnenie, avšak na dosiahnutie jej cieľa zvolila celkom nevhodný spôsob. Bez varovania označila v záhradnom kresle u Oprah Winfrey členov rodiny jej manžela Harryho za rasistov a obvinila ich, že ignorovali jej vážne psychické problémy počas tehotenstva s Archiem. Avšak pravdou je, že vo svete monarchov sa to takto jednoducho nerobí, a tak mnohých priaznivcov rodiny a jej členov iba pobúrila a jej vlastnej popularite na starom kontinente nesmierne uškodila.

​V rozhovore pre dokumentárny film Meghan at 40: The Climb To Power (Meghan v 40-tke: Výstup k moci) na Channel 5 Quinn povedal: "Myslím, že dúfala v ospravedlnenie, že jej zavolajú a povedia: 'Je nám to naozaj ľúto, teraz vidíme, že sme vás dotlačili príliš ďaleko. Mali sme sa zachovať inak, mali sme si sadnúť ako rodina a prediskutovať tvoje problémy s duševným zdravím." Quinn tiež dodal, že Meghan takú prudkú reakciu nečakala, a bola priam zhrozená, ako negatívne jej kritiku prijali a nereagovali tak, ako si predstavovala. Rozhovoru sa zúčastnila aj Vikomtka Hinchingbrooke, Američanka Julie Montagu, ktorá sa podobne ako Meghan vydala do šľachtickej rodiny, a s Tomom aj na základe vlastných skúseností súhlasila. "Myslím, že cítila, že je to pre ňu príležitosť nielen podeliť sa o svoju skúsenosť so svetom, ale možno dúfala, že ju kráľovská rodina bude počúvať," povedala Julie v rozhovore. 

​Vojvoda zo Sussexu v novom dokumente Oprah s názvom The Me You Can't See (Ja, ktoré nevidíte) povedal, že jeho manželku vtedy zastavila pred samovraždou skutočnosť, že by bolo nemu "nespravodlivé" ak by ho opustila po tom, čo v roku 1997 tragicky zahynula jeho matka. Harry tiež hovoril aj o tom, ako sa snažil získať pomoc od svojej rodiny v tomto ťažkom období, keď jeho manželka bojovala s duševnými problémami, kým čakala ich syna Archieho. "Myslel som si, že moja rodina mi pomôže, ale každá jedna prosba, žiadosť, upozornenie, čokoľvek, sa stretlo s úplným mlčaním, úplným ignorovaním." Harry však v boji proti vlastnej rodine vyťahuje stále sinejšie kalibre a utŕžené krivdy počas jeho života v paláci sa rozhodol spísať v knihe memoárov, ktorá má vyjsť už v roku 2022. Kniha bude podľa expertov plná pikantností a súkromných záležitostí slávneho rodu Windsorovcov a princ za ňu zinkasuje mnohomiliónový honorár.

Súvisiace články

Najčítanejšie