Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Už sa neskrývajú! Speváčka a o 15 rokov starší režisér a herec na prechádzke v objatí!
Zdielať na

Už sa neskrývajú! Speváčka a o 15 rokov starší režisér a herec na prechádzke v objatí!

Zdroj: Instagram/Rita Ora

Britská spevácka hviezdička kosovského pôvodu, ktorá okrem spevu rada zaujme aj odvážnymi fotkami či škandálmi, sa rozhodla rozvíriť vody šoubiznisu u protinožcov v Austrálii. Tam momentálne 30-ročná Rita Ora zasadla do porotcovskej stoličky talentovej súťaže a v uliciach Sydney predvádza svoju perfektnú postavičku v úsporných outfitoch. Verná svojej povesti dlho sama nezostala a po jej boku sa čoraz častejšie objavuje o 15 rokov starší oscarový režisér a zároveň herec, komik a scenárista z Nového Zélandu.

O tom, že speváčka Rita Ora a oscarový režisér Taika Waititi (45) tvoria pár sa v kuloároch šepkalo už niekoľko týždňov, avšak ich romancu až teraz potvrdili fotografie paparazzov, ktorí ich prichytili na romantickej prechádzke v uliciach Sydney. Dvojica však podľa informácii zdroja magazínu PageSix randí už od marca 2021 a vraj je to medzi nimi celkom vážne. 

Aj keď sa obom darilo svoju lásku tajiť dlhé mesiace, ako každý zaľúbený pár napokon aj oni neodolali a svoje šťastie ukázali v uliciach austrálskeho Sydney. Tam sa po početných škandáloch s porušovaním opatrení v Londýne, odkiaľ speváčka s albánskymi koreňmi pochádza, objavuje v populárnej talentovej šou ako jedna z porotkýň. Nie je žiadnym tajomstvom, že si jej bezprostrednú povahu a temperamentný prejav austrálske publikum okamžite obľúbilo. Nuž a láskou k nej zahorel aj známy novozélandský režisér, komik, scenárista a herec Taika Waititi, ktorému sa pred dvomi rokmi rozpadlo manželstvo s matkou jeho dvoch detí, krajankou a filmovou producentkou Chelsea Winstanley.

Rita Ora je na svoje kosovské korene hrdá a svoju príslušnosť k rodnej zemi demonštrovala aj v klipe k piesni Big:

"Pár tvoria už od marca, ale držali to v tajnosti. Avšak všetci ich kamaráti o nich vedia, sú do seba skutočne zamilovaní," prezradil zdroj detaily čerstvého vzťahu. Avšak reči o tom, že dvojica spolu randí paradoxne rozprúdila samotná speváčka ešte v apríli, keď na Instagrame zdieľala niekoľko záberov, vrátane jedného, na ktorom ju známy režisér drží v objatí. "Pekné chvíle, spomienky, náhodné veci v mojom telefóne  a moji milovaní," napísala vtedy k sérii snímok na sociálnej sieti, avšak vtedy azda nikto nebral prítomnosť  muža, ktorého tvár zakrývala značková šiltovka, veľmi vážne. Rita je totiž známa tým, že sa rôzni muži po jej boku objavujú pomerne často a nie vždy ide o vážny vzťah. Zoznam jej milencov jej pomerne dlhý a za zmienku stojí napríklad aj brat sestier Kardashianových Rob, dídžej Calvin Harris, bubeník Travis Baker a šepkalo sa, že jej vábeniu neodolal ani manžel slávnej Beynoce, raper Jay-Z.

Exotický Taika Waititi z Nového Zélandu je novým priateľom temperamentnej britskej speváčky narodenej v srbskej Prištine (Kosovo). Na fotke s jeho dvoma rozkošnými dcérkami, ktoré má s bývalou manželkou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Taika Waititi (@taikawaititi)

Avšak paparazzi dvojicu prichytili v tesnej blízkosti niekoľkokrát a nedávny výjazd v uliciach Sdyney ich lásku definitívne potvrdil. Fotky zaľúbencov si môžete pozrieť v galérii článku TU. Najskôr sa holúbkovia vybrali spoločne v ranných hodinách na kávu a raňajky v jednej z kaviarní, kde si krátili čas rozhovorom, pri ktorom sa pár dobre zabával a Waititi svoju novú lásku nežne držal za ruku. Neskôr ich objektívy fotoaparátov prichytili v uliciach opäť a to už statný režisér držal Ritu, ktorá si tvár schovávala pod čiernym klobúčikom, v objatí okolo jej útlych ramien. Zdá sa však, že aj prelietavá a divoká rodáčka z Prištiny má svoju romantickú tvár a možno sa po boku o 15 rokov staršieho Taita konečne usadí a škandály a divoké žúry prenechá menej zrelým kolegom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie