GTA: The Trilogy Definitive Edition bude na PC zrejme náročnejšie než GTA V

Návrat starších dielov GTA III, Vice City a San Andreas sa stáva realitou. Príde ešte do konca tohto roka a zahráme si na naozaj širokom spektre zariadení, kde budúci rok nebudú chýbať ani mobily.

Fanúšikovia série GTA majú dôvod na radosť. Rockstar totiž začiatkom tohto mesiaca potvrdil návrat starých dielov, ktoré prinesú kompletne prepracovaný a modernejší vizuál. Konkrétne pôjde o kolekciu GTA: The Trilogy Definitive Edition, ktorá prinesie GTA III, GTA Vice City a GTA San Andreas. Vydanie je naplánované ešte tento rok na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. 

Budúci rok sa hier dokonca dočkáme aj na Androide a iOS. Ak sa však chystáte hrať na PC, zrejme budete potrebovať výkonnejší hardvér než na posledné GTA V. Na internet totiž unikli minimálne a optimálne požiadavky, ktoré posúvajú nároky trojice remastrov o kúsok ďalej. Na rozbehanie hier budete potrebovať údajne procesor Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300, 8 GB RAM a grafickú kartu Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB. 

Plný zážitok bude podľa neoficiálnych požiadavok vyžadovať Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600, 16 GB RAM a grafickú kartu Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB. Celé to uzatvára Windows 10 a 45 GB úložného priestoru na vašom disku. Samotný vydavateľ však tieto nároky ešte nepotvrdil a tak ich zatiaľ treba brať s rezervou. 

Zdroj: wccftech.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu