Honor Watch GS 3 na Slovensku

Štýlové smart hodinky s 1,43'' okrúhlym displejom, pokročilým meraním zdravotných funkcií a integrovaným GPS modulom kúpite už aj na Slovensku.

Honor Watch GS 3 (základné info) ponúkajú 1,43-palcový AMOLED dsiplej s rozlíšením 466 x 466 bodov a vlastný operačný systém LiteOS. Vďaka mikrofónu a reproduktoru ich využijete na Bluetooth hovory zo spárovaného smartfónu. 

Medzi špecifikáciami výrobca uvádza Bluetooth 5.2, širokú podporu navigačných satelitov a 4 GB úložisko, do ktorého si môžete uložiť obľúbenú hudbu a počúvať ju cez bezdrôtové slúchadlá. Hodinkám nechýba certifikácia 5 ATM, takže ich nemusíte odkladať ani pri sprchovaní alebo plávaní. 

Sú vybavené celodenným monitorovaním SpO2, kontinuálnym meraním tepu srdca, stresu a dohliadnu aj na spánok a k dispozícii je viac než 100 tréningových režimov. Batéria s kapacitou 451 mAh ponúkne pri bežnom používaní približne dva týždne na jedno nabitie. Kompatibilné sú s operačným systémom Android 6.0 a vyšším a iOS od verzie 9.0. 

Honor Watch GS 3 sú na Slovensku dostupné vo farbe Midnight Black za odporúčanú cenu 229 eur u predajcov elektroniky NAY.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu