Adele odkladá šnúru koncertov v Las Vegas kvôli pandémii COVIDU-19

Britská popová speváčka Adele odložila 24-dennú koncertnú sériu v Las Vegas niekoľko hodín pred jej začiatkom. Ako dôvod uviedla oneskorenie príprav spôsobené pandémiou COVID-19 a nákazu priamo vo svojom štábe. Informovala o tom agentúra AP.

22.01.2022 10:00
Adele Foto: ,
Speváčka Adele na archívnom zábere z roku 2017.
debata

Tridsaťtriročná speváčka, ktorá sa pravidelne umiestňuje na predných priečkach hitparád, uviedla, že je „zdrvená“. Fanúšikom sľúbila, že koncerty preloží na iný dátum. „Je mi to veľmi ľúto, ale moja show nie je pripravená,“ odkázala Adele so slzami v očiach svojim priaznivcom na sociálnych sieťach.

„Zo všetkých síl sme sa snažili, aby sme to dali včas dohromady a bolo to pre vás dosť dobré, ale úplne nás zničilo oneskorenie dodávok a COVID-19,“ povedala. Dodala, že polovica jej tímu sa ochorením nakazila.

Adele sa tiež ospravedlnila fanúšikom, ktorí už dorazili do Las Vegas. „Ospravedlňujem sa, je to na poslednú chvíľu. Som hrozne naštvaná. Je mi to naozaj trápne a veľmi sa ospravedlňujem všetkým, ktorí opäť cestovali,“ prehlásila hudobníčka.

Mnoho fanúšikov ju na sociálnych sieťach podporilo. Povedali, že to bolo správne rozhodnutie, a popriali jej aj jej tímu veľa šťastia. Niektorým však hrozí, že prídu o stovky dolárov z rezervácií leteniek a hotelov.

Adele mala od dneška v hoteli Caesars Palace odohrať 24 koncertov po vydaní svojho štvrtého albumu s názvom 30. Hotel Caesars Palace na twittri uviedol, že rozumie sklamaniu fanúšikov. „Vytvoriť show takého rozsahu je neuveriteľne zložité. Adele naplno podporujeme a sme presvedčení, že show, ktorú predstaví v Caesars Palace, bude mimoriadna,“ napísal hotel.

Vstupenky sa pohybovali od 60 libier do 500 libier. Adele si mala podľa odhadov zarobiť viac ako 500-tisíc libier za predstavenie.

Malo ísť o Adeline prvé živé koncerty po piatich rokoch. Spolu s dvoma vystúpeniami v londýnskom Hyde Parku, ktoré sa majú konať tento rok v lete, ide tiež o jediné predstavenia, kde bude propagovať svoj nový album.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Adele #Covid-19