Maskovaná klobúkom, ale sexi krivky ju prezradia! DiCapriova ex na pláži...

Chrániť pleť pred slnečnými lúčmi je nanajvýš zodpovedné a krásna Kelly Rohrbach sa podobnou filozofiou riadi minimálne v prípade jej tváre. Zvodné krivky však vystavila v plnej kráse.

25.01.2021 00:00
debata
Modelka a herečka Kelly Rohrbach na pláži v... Foto: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
584230941Modelka a herečka Kelly Rohrbach na pláži v americkej Santa Monice. Modelka a herečka Kelly Rohrbach na pláži v americkej Santa Monice.

Na pláži v americkej Santa Monike zachytili pred pár dňami objektívy paparazzov pôvabnú plavovlásku, ktorú diváci poznajú napríklad z filmovej verzie Pobrežnej hliadky, ale tiež napríklad ako hviezdu reklamných kampaní na dámsku bielizeň a bikiny.

Pred časom bola tiež rodáčka zo štátu Connecticut partnerkou slávneho hollywoodskeho herca Leonarda DiCapria. Ich vzťah však dlho nevydržal a po niekoľkých mesiacoch sa rozhodli ísť vlastnou cestou. Bol to však práve DiCaprio, kto v Rohrbachovej podnietil väčšiu chuť hrať a najmä skúsiť šťastie.

Popularita, ktorú jej vzťah priniesol spoločne s príťažlivou vizuálnou výbavou, zohrala nepochybne rolu. A čoskoro sa Kelly tešila z prvej filmovej úlohy, spomenutého Baywatch.

Na pláži v Santa Monike sa neobjavila v typických červených plavkách, ale dvojdielnom modeli bikín s grafickou potlačou. Na prvý pohľad ju nebolo ľahké spoznať, keďže tvár sa chránila slnečnými okuliarmi a výraznejším slameným klobúkom.

Viac Kelly Rohrbachovej si pozrite na záberoch z Instagramu. Sú však staršieho dáta, keďže posledný príspevok pridala blondínka v roku 2018. Stále ju však sleduje bezmála štyri milióny užívateľov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @kellyrohrbach

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @kellyrohrbach

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @kellyrohrbach

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #sexy #Kelly Rohrbach

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...