Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fanúšikovia Addamsovcov smútia! Masívna mŕtvica vzala život hlavnej hviezde!
Zdielať na

Fanúšikovia Addamsovcov smútia! Masívna mŕtvica vzala život hlavnej hviezde!

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

Aktuálne svet dočista ovládla šialená rodinka Addamsovcov a azda niet dieťaťa, ktoré by si neskúšalo choreografiu Wednesday z najnovšieho seriálu. No táto temná família tu bola už dávno predtým, a aj Wednesday je už tretia v poradí. Okrem Jenny Ortega v najnovšom spracovaní, zažiarila pred 32 rokmi v úlohe morbídneho dievčatka Christina Ricci a pred takmer 60 rokmi bola prvou Wednesday Lisa Loring. Žiaľ, táto herečka už nie je medzi nami.

​Jedna z hlavných postáv pôvodnej verzie obľúbeného seriálu, Lisa Loring, zomrela vo veku 64 rokov po tom, čo utrpela "masívnu mŕtvicu". Správu o jej skone zverejnila jej dobrá priateľka Laure Jacobson, ktorá uviedla, že herečka zomrela v sobotu po tom, ako ju odpojili od prístrojov.

V príspevku na Facebooku uviedla, čo sa za ostatných pár dní udialo: "S veľkým zármutkom oznamujem, že zomrela naša priateľka Lisa Loring. Pred 4 dňami utrpela rozsiahlu mozgovú príhodu, ktorú spôsobilo fajčenie a vysoký krvný tlak. Bola 3 dni napojená na prístroje. Včera jej rodina urobila ťažké rozhodnutie o jej odpojení a v noci zomrela".

Pripomeňte si Lisu a Wednesday v jednej z najobľúbenejších scén seriálu:

"V našich srdciach bude navždy ako Wednesday Addams. Krásna, milá, milujúca matka, Lisin odkaz vo svete šoubiznisu je obrovský. A odkaz pre jej rodinu a priateľov - bohatstvo humoru, náklonnosti a lásky bude ešte dlho žiariť v našich spomienkach. RIP, Lisa. Do pekla, dievča... bola s tebou kopec srandy," uzavrela kamarátka zosnulej pekným vyznaním túto smutnú správu.

Lisa Loring hrala pôvodnú Wednesday v prvej hranej adaptácii kreslených filmov Charlesa Addamsa z 30. rokov minulého storočia. Seriál sa vysielal dva roky od roku 1964 do roku 1966 a mal celkovo 64 epizód. Loring si svoju ikonickú úlohu zopakovala v televíznom filme Halloween s novou Addamsovou rodinou v roku 1977. Herečka sa narodila ako Lisa Ann DeCinces v roku 1958 na Marshallových ostrovoch.

Najčítanejšie