Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Premiér asi zošalel: O polnoci sa rozhodol z práce utiecť po vlastných! Ochrankári museli byť nadšení

Heger sa v noci rozhodol z práce doslova utiecť. Zobraziť galériu (3)
Heger sa v noci rozhodol z práce doslova utiecť. (Zdroj: Facebook/Eduard Heger)

BRATISLAVA - Je známe, že náš premiér nie je žiadne béčko a udržiava si štíhlu líniu a zdravého ducha pri každej príležitosti. Jeho ochrankári by o tom určite vedeli hovoriť najviac, keďže ich pravidelne "preháňa" cesto do práce, no tentokrát to už Eduard Heger (Demokrati) fakt vyhrotil. Jeho pracovné povinnosti sa skončili okolo polnoci, a tak sa rozhodol odísť domov, no neuveríte ako!

VIDEO Heger sa rozhodol domov bežať, a to uprostred noci:

Premiér sa uprostred hlbokej noci rozhodol z práce odísť domov po vlastných! (Zdroj: Facebook/Eduard Heger - predseda vlády SR)

Heger sa rozhodol domov bežať, a to uprostred noci

Predseda vlády sa totiž rozhodol, že jogging využije aj cestou z práce a nevadilo mu ani to, že už je dávno hlboká noc. "Ahojte priatelia. Je tesne pred pol jednou a povedal som si, že dnes dám aj beh domov," povedal vo videu fanúšikom Heger, ktorý už ráno absolvoval rovnaký spôsob príchodu do práce. Mnohí sa môžeme len s otáznikom nad hlavou zamýšľať nad  tým, či majú na Úrade vlády aj sprchu. :-)

"Sa prvýkrát priznávam, že idem takto v noci domov behom, ale je to výborné. Kľud v meste. Trošku chladno, ale veľmi príjemne. Veľmi vám odporúčam akýkoľvek šport. Veľmi to poslúži telu ale aj mysli," pochvaľoval si atmosféru nočného behu udychčaný Heger.

Premiér ochrankárom nedá vydýchnuť

Nie je to pritom prvýkrát, čo Heger fanúšikov a potenciálnych voličov prekvapil podobným videom. Jeho kondičku ochrankári, ktorí musia byť pravidelne v jeho blízkosti, už spoznali a prvýkrát verejne premiéra doprevádzali do práce už počas európskeho týždňa mobility, kedy sa členovia vlády dopravili na rokovanie akýmkoľvek iným spôsobom, než motorovým vozidlom.

Premiér asi zošalel: O
Zobraziť galériu (3)

Premiér asi zošalel: O
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Viac o téme: NocPrácaBehPremiérÚrad vládyEduard Heger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu