Denník N

Ako sa z úzkostlivého tridsiatnika stane šťastný sedemdesiatnik? Steve Martin vie, ako na to (+ ďalšie tipy, čo pozerať)

Plagát dokumentu STEVE! (martin). Foto - Apple TV
Plagát dokumentu STEVE! (martin). Foto – Apple TV

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Steva Martina zrejme väčšina slovenského publika pozná ako toho herca z viac či menej vydarených komédií. Bola by škoda nerozšíriť si tento obraz.

Okrem toho nájdete v aktuálnom výbere tipov, čo pozerať, aj novinku o jednom z najúspešnejších československých umelcov, fantastickú Isabelle Huppertovú a aj pohľad do éry, keď Linda Evangelista povedala „tú“ slávne neslávnu vetu, ktorú neskôr túžila vziať späť.


STEVE! (martin)

Apple TV+

„Viete, prečo Steve Martin nestarne?“ pýta sa publika stand-up komik Martin Short, stojac vedľa svojho bielovlasého pódiového partnera. „Lebo na sedemdesiat vyzeral už v tridsiatich.“

Publikum vybuchne, a to ani netuší, ako veľmi si ten, koho sa to týka, kedysi prial ošedivieť.

V čase, keď si po malých pokútnych baroch pred hŕstkou ľudí cibril svoje stand-up zručnosti a struny bendža, videl v šedinách Steve Martin potenciál. „Ľudia ma budú

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Filmy

Seriály

Tipy na filmy a seriály

Kultúra

Teraz najčítanejšie