Princezná Kate oddychuje v ústraní, jej slávna sestra vyrazila na pláž. Zábery v bikinách hovoria jasne, za týmto telom je tvrdá drina

Začiatok roka bol pre rodinu Middletonovcov náročný. Po hospitalizácii princeznej Kate sa jej blízki zomkli a podľa dostupných zdrojov ju navštevovali v nemocnici aj pomáhali doma. Pomocnú ruku podala aj sestra Pippa.

23.02.2024 00:00
Pippa Middleton Foto:
Pippa Middleton si užívala dovolenku a slnečné počasie na karibskom ostrove St Bart's. Na spoločnú dovolenku s manželom vzali aj ratolesti. Na pláži si však užívala sestra princeznej Kate aj čas sama pre seba.
debata (1)

Zdá sa však, že princezná z Walesu je po nešpecifikovanej operácii brucha už v relatívne dobrom stave a jej najbližší sa mohli vrátiť ku svojimi životom. Alebo vyraziť za oddychom. Tak ako to urobila práve mladšia sestra manželky budúceho britského kráľa.

Britain BAFTA Film Awards 2024 Čítajte viac Prišiel sám ako prst! Smutný pohľad na princa Williama však vystriedali úsmevy. Dôvodom bola dáma menom Cate...

Už niekoľko dní sa Pippa Middleton nachádza na karibskom ostrove St. Barths, kde odletela aj s manželom Jamesom Matthewsom a všetkými troma deťmi. Paparazzovia zachytili slávnu družičku z kráľovskej svadby na pláži v dvojdielnych bikinách a predvádzajúc dokonalú fyzickú formu.

Pippa Middleton si užívala dovolenku a slnečné...
Manžel Pippy Middletonovej James Matthews si...
+1Pippa Middleton si užívala dovolenku a slnečné...

Najmladšia z troch detí, dcéra Rose, má len rok, ale jej známa mama je aj po troch pôrodoch vo forme ako profesionálna športovkyňa. Neprekvapí to však, keďže Pippa vždy mala k pohybu blízko a zúčastnila sa aj na viacerých profesionálnych súťažiach. Podobnú vášeň má aj jej manžel, čo tiež potvrdilo pár fotografií z mora.

Pippa Middleton a jej manžel James Matthews na... Foto: Profimedia
Pippa Middleton a jej manžel James Matthews Pippa Middleton a jej manžel James Matthews na zábere z roku 2018 na turnaji French Open.

Výber obľúbenej destinácie prominentov v Karibiku pritom nie je náhodou, pretože na malebnom ostrove vlastní rodina manžela Pippy Middletonovej jeden z najluxusnejších hotelov v regióne.

sophie Čítajte viac Súrne sa hľadá náhrada za Kate! Obľúbenkyňa kráľovnej Alžbety II. robí, čo môže. A darí sa jej

Rezort Eden Roc už hostil hviezdy ako Elton John, Leonardo DiCaprio či naposledy napríklad sa tam zastavila speváčka Madonna na oslavách Nového roka. V Karibiku navyše žijú obaja rodičia Jamesa Matthewsa, takže výlet sem je zároveň rodinnou návštevou. A starí rodičia môžu pomôcť s ratolesťami, keď si chcú manželia užiť trochu voľna.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #forma #Pippa Middleton #Karibik #James Matthews

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...